Det rigtige udstyr til din bil

Hvis du vil fastholde holdbarheden, sikkerheden og kvaliteten i din bil, så er det vigtigt altid at anvende originale reservedele - hver gang.
Reservedele til biler hos mfabiler.dk
Hos os finder du udelukkende originale reservedele, som gør at den originale kvalitet på bilen bibeholdes.

Forskellen er større end du tror

Indenfor de seneste år er der dukket mange kæder op, som sælger uoriginale reservedele - med en lidt lavere pris er det fristende at prøve. Især fordi det også kan være svært for en almindelig kunde at se, om der er forskel på delene. Men undersøger man delene nærmere, er der tit meget stor forskel.

Du kan også komme ud for, at en uorginal del ikke passer helt nøjagtigt til din bil, og at værkstedet derfor må lave en hel del tilpasning, før den kan monteres - og det ofte med et ringe resultat.

Derfor benytter vi udelukkende originale reservedele - som passer 100% til bilen. Dermed får du den bedste garanti for, at din bil er i orden efter reparation eller vedligeholdelse. Og faktisk er prisforskellen til de fleste uoriginale reservedele af en tilsvarende kvalitet ikke ret stor, når det kommer til stykket.

Driftssikkerheden sikres

Når du vælger originale dele, er du samtidig sikker på, at bilen beholder sin driftssikkerhed. Originale reservedele er din tryghed for, at sikkerheden ikke sættes over styr. Du kan risikere at forringe kvaliteten af din bil, hver gang du får udskiftet en original del med en uoriginal.
Som autoriseret forhandler er alle vores teknikere specielt uddannede og holdes løbende ajour med den nyeste teknologi. Ved regelmæssige eftersyn af din bil, vil eventuelle fejl lynhurtigt blive rettet inden de forvolder større skader eller udgifter. Derved øges bilens sikkerhed, og du kan spare mange penge i det lange løb.

Værkstedet ved hvornår

Yderligere får du også udnyttet de enkelte sliddele optimalt, da vores værksted præcist kan beregne det optimale tidspunkt for udskiftning.

Original kvalitet betaler sig altid i længden.

Du kan altid kontakte os, for en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi ser frem til at hjælpe dig.