PAVA Undervognsbehandling

Rust er en af bilens værste fjender.

Det danske klima og saltning af vejene er typiske årsager til rust - hele året.

For at forlænge bilens levetid bør alle biler rustbeskyttes.

Det betaler sig at få din bil rustbehandlet. Det giver færre udgifter til vedligehold og forlænger bilens levetid ganske betragteligt. Samtidig bevarer bilen sin styrke i karrosseriet.

STOP rusten inden den stopper dig

STOP rusten ... før den stopper dig

Alle nye biler bør rustbeskyttes fra ny, for at forlænge bilens levetid, da bilerne ikke er produceret til det danske klima. Sådan lyder de nye anbefalinger fra Teknologisk Institut og FDM til bilejerne. Vil du sikre din bil en lang levetid, så bør du få den rustbeskyttet, når du køber den. Selvom det er sure penge midt i bilkøbet, så tjener det sig ind på den lange bane. En god beskyttelse fra start betyder udover et sundere karrosseri en længere levetid på mekaniske komponenter som f.eks. bremserør og bærearme. Derfor vil en god rustbeskyttelse med tiden hente sig hjem i form af en mere velholdt bil.

Rustbehandling af bilen betaler sig.

PAVA giver levetidsgaranti.

Når en ny bil rustbeskyttes hos PAVA, kan den få en levetidsgaranti med i købet. Det kræver blot, at bilen efterfølgende genbehandles hvert andet år.

Faktisk har man mulighed for at få levetidsgaranti, hvis man lader bilen behandle inden den er 4 år gammel.

Også de ældre biler bør rustbeskyttes, for selv om det optimale er at beskytte bilen fra ny, så stopper PAVA de rustangreb der er i gang og er med til at holde den oprindelige beskyttelse smidig.

Svendborg PAVA center

Hos vores afdeling i Svendborg finder du vores autoriserede PAVA CENTER. Her foretages alle rustbeskyttelser udelukkende af specialuddannet personale.

Hos os får du altid gratis råd & vejledning om den bedste behandling & vedligeholdelse af din bil.

Uanset hvilken bil du har, kan du få lavet et grundigt RustTjek af din bil.

Inden vi påbegynder PAVA behandlingen, afmonterer vi altid alle inderskærme samt bundplader.

Derved sker der en minimal boring i karosseriet, og man opnår fuld dækning i alle hulrum, døre, vanger, paneler, motorrum samt bagagerum.

Arbejdet med Pava sker efter nøje tilrettelagte rutiner og sprøjteskemaer.

PAVA er godkendt af alle bilmærker, giver levetidsgaranti mod rustgennemtæringer og har flere gange vist sig at være i stand til stoppe igangværende rustangreb.

Når du indleverer din bil til rustbeskyttelse på vores PAVA CENTER i Svendborg, kan du vælge imellem flere standard behandlingstyper.

Derudover kan du selvfølgelig få delbehandlet ethvert køretøj efter behov eller i tilfælde af trafikskade.

Fælles for alle vores rustbeskyttelsesprodukter er, at de er utroligt miljøvenlige samtidig med at de er effektive til deres primære formål.

Bestil tid til rustbeskyttelse hos Svendborg PAVA Center med det samme,
så du kan stoppe rusten ... før den stopper dig!

Vi ser frem til at bevare din bils værdi med rustbeskyttelse.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her

OK