Privatleasing af din Toyota

Der er mange gode grunde til at privatlease frem for at låne til din nye bil. Privatleasing er en enkel og let måde at anskaffe bil på - og det er nemt og sikkert.

Du kender alle omkostninger i hele forløbet. Etableringsomkostningerne ved at lease er ofte lavere end på et billån. Du sparer f.eks. både tinglysningsafgift og stempelafgift til staten. Desuden behøver du ikke bekymre dig om, hvornår og hvor meget bilen taber i værdi. Den risiko tager vi.

Du betaler blot en fast månedlig ydelse og skal ikke tænke over service, vedligeholdelse eller slitage af bilen. Når leasingperioden er forbi, afleveres bilen tilbage, og du hæfter ikke for bilens gensalg.

Vi tilbyder desuden: serviceaftale, Sommerdæk og/eller vinterdæk, bilforsikring, vejhjælp m.v.

Fordele ved at privatlease en ny Toyota

Kilometer

Som udgangspunkt kan du køre 15.000 kilometer årligt, men har du brug for mere, tilpasser vi selvfølgelig aftalen. Kører du mere end aftalt, koster det ekstra, men ret skal være ret - så kører du mindre, får du selvfølgelig penge tilbage.

Binding og opsigelse

Aftalen indgås for 36 måneder og kan opsiges efter 11 måneder med en måneds varsel. Men hvis du vil fortsætte med at lease, kan du se frem til en lækker, ny bil hvert tredje år.
Når du leverer bilen tilbage, vil den blive vurderet af en uvildig, idet vores kontrakter lever op til alle FDM krav.

Du hæfter ikke for værditab

Når leasingperioden udløber, skal du bare aflevere bilen tilbage til os. Det vil sige, at du ikke skal betale ekstra for den normale slidtage og ælde af bilen.
Du hæfter ikke for en gensalgsværdi af bilen og skal således ikke bekymre dig om et værditab.
Du har en problemfri bil til en aftalt fast månedlig ydelse.

Brug af bilen

Selvom du leaser privat, kan du sagtens bruge bilen i erhvervsmæssig sammenhæng. Derudover må du naturligvis gerne bruge bilen i udlandet, men ikke permanent.
I kan stå to personer på registreringsattesten, og hvis du ønsker det, kan du lease bilen på en andens vegne - f.eks til en søn/datter/barnebarn, som du gerne vil forære en privatleaset bil i op til tre år.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for en leasingaftale - det er helt uforpligtende.

Du skal ikke vedligeholde bilen

Ved en leasingaftale sørger vi for service, reparation og vedligeholdelse af bilen. Dog hæfter du for eventuelle større buler eller en egentlig misligholdelse af bilen.

Du slipper for at sælge bilen

Når leasingaftalen udløber, leverer du bare bilen tilbage til os - du skal ikke selv tænke på at sælge bilen.
Hvis du stadig har behov for en bil, leaser du en ny bil eller forlænger din leasingaftale.