Find dit næste erhvervskøretøj hos MFA Biler

MFA Biler tilbyder et bredt udvalg af firmabiler, varebiler og vans fra Toyota Professional 

Toyota Professional er valget til en erhvervsdrivende der ønsker en robust og loyal samarbejdspartner i mange år. Toyota Professional har et udvalg af biler der passer til dig og din virksomhed, der strækker sig fra personbiler som van, pickups, SUV´s, firhjulstrækker og varevogne. Store dele af programmet byder både på Hybrid-, benzin- og dieselmotorer.

MFA Biler er specialister i erhvervsbiler. Du skal se os som en samarbejdspartner der kan levere den service og backup, som en vognpark konstant kræver - og som kan finde de rigtige løsninger til mange forskellige transportopgaver. 

Gør det rigtige og find din erhvervsbil hos os

Vi er desuden gode for et godt skræddersyet finansieringstilbud på vores erhvervsbiler, hvad enten det indebærer lån eller leasing.

Service og vedligeholdelse

Din virksomhed kan få endnu større budgetsikkerhed, hvis du kombinerer leasingaftalen med en serviceaftale. Aftalen dækker alle udgifter til rutinemæssige serviceeftersyn og reparationer.

På den måde undgår du de periodevise serviceregninger og uforudsete reparationsudgifter. I stedet betaler din virksomhed et fast beløb hver måned i den periode, som aftalen gælder for.

Prisen afhænger af den valgte Toyota-model samt kørselsbehov. Kom ind til os og få en snak og en helt nøjagtig beregning på din nuværende eller kommende Toyota.

Fordele ved serviceaftale

Vi sikrer dig, at du overholder servicen på din bil efter serviceplanen. På den måde får du garanti og samtidig tryghed for, at du i hele perioden kan få repareret din bil uden det koster mange penge.

 

Hybridteknologi

Toyota tilbyder en række forskellige hybridbiler der strækker sig lige fra hatchbacks til SUV'er. Hybridbilerne er kendetegnet ved at have en lav udledning af C02 samt en lav grøn ejerafgift!
Hybrid Komponenter inkl. batteriet er designet til at holde hele bilens levetid og skal aldrig serviceres.

En hybridbil har færre service krævende komponenter end på en konventionel motor, og bilen bremser primært med elmotoren og sparer dermed også på bremserne.

 

Toyota Hybrid som taxa

Der er mange fordele ved at bruge Toyota Hybridbiler til taxikørsel, som chauffør er du med til at bidrage til en renere luft i byerne uden sundhedsskadelige partikler, samt være med til, at mindske udskillelsen af CO2 i atmosfæren. Også er det fordelagtigt for dig som vognmand grundet den forbedrede brændstoføkonomi.

Kontakt vores erhvervsrådgivere

Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige firmabil og løsning for dig.

Mike Dalumbro

Salgsleder

63 10 01 72 md@mfabiler.dk

Mathias Madsen

Salgskonsulent

63 21 92 05 mm@mfabiler.dk