Toyota som firmabil

Hos Toyota kan du vælge mellem mange typer firmabiler. Vores firmabiler er til dig, som sætter pris på kvalitet, miljø og økonomi samt komfort og køreegenskaber.
Vælg Toyota som firmabil hos mfabiler, autoriseret toyota bilforhandler fyn
Toyota tilbyder også, som eneste bilmærke, hybridbiler som firmabiler i alle størrelser og klasser.

Driftsikkerhed og lave ejeromkostninger

Toyotas høje kvalitet betyder en høj gensalgsværdi. Desuden sænker de pålidelige motorer og dele omkostningerne til reparationer.

Sikkerhed

Sikkerhed er Toyotas højeste prioritet. Med avanceret teknik forsøger Toyota at formindske ulykker på vejene samt eventuelle skader, hvis uheldet skulle være ude.

Hybridteknologi

Toyota tilbyder en række forskellige hybridbiler der strækker sig lige fra hatchbacks til SUVer. Hybridbilerne er kendetegnet ved at have en lav udledning af C02 samt en grøn ejerafgift helt ned til 620 kr. årligt. Hybridkomponenter inkl. batteriet er designet til at holde hele bilens levetid og skal aldrig serviceres. En hybridbil har færre servicekrævende komponenter end på en konventionel motor, og bilen bremser primært med elmotoren og sparer derved også på bremserne. Læs mere om hybrid og Toyotas hybrid-modeller.

Leasingmuligheder

Du kan også vælge at lease din firmabil. Vi tilbyder din virksomhed markedets mest konkurrencedygtige løsninger hos Toyotas eget finansieringsselskab Toyota Financial Services A/S, der tilbyder Danmarks bedste og billigste billån og finansiering.

 

Gør et rigtigt godt køb af erhvervsbil hos os. Vi er desuden gode for et godt skræddersyet finansieringstilbud på vores erhvervsbiler, hvad enten det indebærer lån eller leasing. Gør det rigtige og køb erhvervsbil hos os.