Toyota Taxi Hybridbiler

Der er mange fordele ved at vælge Toyota Taxi Hybrid i taxi-branchen. Det bidrager til en renere luft i byerne - og så er det økonomisk for vognmændene.

Toyota bygger bro mellem taxibranchen og et politisk ønske om grønnere biler i byerne med hybrid-strategi til taxierne ved at tilbyde attraktive hybrid-løsninger til en forbedret taxi-kørsel i fremtiden.

Hybridbiler til taxi-branchen

Flere og flere storbyer lukker af for dieselbiler og kommuner og regioner har mere og mere fokus på miljørigtige tiltag. Dette gælder også for taxi-kørslen, som i fremtiden skal være grønnere. Det er derfor oplagt for taxierne at køre i hybridbiler, som bekendt er bedre for miljøet og samtidigt, udover en lydløs og komfortabel kørsel, sikrer vognmændene en bedre økonomisk kørsel.

Toyota har fokus på miljøet, blandt andet gennem Toyota Miljøudfordring 2050, som omhandler 6 grønne mål lige fra nul CO2 udslip for biler til, hvordan vi forbedrer og etablerer genbrugsbaserede samfund og systemer.

Toyota bakker derfor op om disse miljørigtige tiltag i byerne ved at tilbyde attraktive hybrid-løsninger til en forbedret taxi-kørsel i fremtiden.

Ny taxi hvert 2. år til 0 kr. i udbetaling

Taxivognmænd, som køber eller leaser deres hybridbil hos Toyota, tilbydes attraktive løsninger som passer til de enkelte vognmænds behov, gennem Toyota Financial Services (TFS).

Blandt andet er du som taxivognmand garanteret en restværdi på dine taxier, så du undgår at bekymre dig om brugtvognspris og serviceregninger.

Den garanterede restværdi giver en økonomisk tryghed, fordi bilen blot skal leveres tilbage til TFS efter 2 år og 200.000 km. Som vognmand kan du derfor fokusere på driften af din forretning uden også at skulle bekymre dig om bil-økonomien.

 

Garanti på drivlinje op til 4 år / 500.000 km. .

Toyota Hybrid Drivlinjegaranti giver en ekstra tryghed mod uforudsete udgifter til reparationer af drivlinjekomponenter og dækker Toyota-taxier i op til 4 år eller 500.000 km.

Den eneste forudsætning for at få Toyota Hybrid Drivlinjegaranti er, at taxien vedligeholdes i henhold til serviceprogrammet.

Hvorfor vælge Hybrid?

  • En Toyota Hybrid har altid automatgear og højt udstyrsniveau
  • Ingen adfærdsændringer for dine chauffører, da bilen selv oplader batteriet
  • Lavt CO2-udslip og langt på literen
  • Høj driftsikkerhed – i flere undersøgelser, viser Toyota hybridbilerne sig, som de biler med færrest fejl af alle

Kontakt vores erhvervsrådgivere

Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige firmabil og løsning for dig.

Mike Dalumbro

Salgsleder

63 10 01 72 md@mfabiler.dk

Mathias Madsen

Salgskonsulent

63 21 92 05 mm@mfabiler.dk