Forpremiere på den nye Toyota Rav4

Der er snart Danmarkspremiere på den nye Toyota RAV4 - men du kan se den lækre SUV før alle andre. Vi holder nemlig forpremiere på den nye Toyota Rav4 torsdag den 31. januar kl. 18.30-20.00 hos mfabiler i alle 5 afdelinger.

Forpremiere på den nye RAV4

Kom til Forpremiere på den nye Toyota Rav4 torsdag den 31. januar kl. 18.30-20.00 hos mfabiler. Så er dublandt de første i Danmark der får mulighed for at opleve en hybrid SUV, med ekstra power og sikkerhed, uden at gå på kompromis med miljørigtig kørsel.

Bliv blæst bagover af det iøjnefaldende ydre design, og et eksklusivt indre. Den nye RAV4 er bygget på en helt ny og innovativ Toyota-platform, der blandt mange fordele giver dig markant bedre køreegenskaber.

Torsdag den 31. januar løfter vi sløret for den nye RAV4 og gennemgår alle de imponerende features og udstyr, og du kan se nærmere på det spændende design, og få en prøvetur. Og så byder vi denne aften også på lidt godt til ganen.

Særtilbud kun til forpremiere

Denne særlige aften fejrer vi med et særtilbud. For kun 9.995 kr får du vinterdæk på eksisterende 17” alufælge, og et sæt 19” alufælge med sommerdæk. Du sparer 13.500 kr.

Særtilbuddet gælder kun modellerne T3 og H3 ved underskrevet købsaftale den 31. januar 2019. Tilbuddet gælder kun ifm. privatkøb af T3 eller H3 (ej Style) og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatordninger.

TILMELD dig nu til forpremiere

Du kan senest tilmelde dig den 28. januar 2019.