Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår fra mfabiler, autoriseret toyota bilforhandler fyn
Julen står for døren og inden længe er det den 24. december. Vi vil derfor ønske jer alle en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Året er ved at lakke mod enden, og vi skal til at forberede os på at byde et nyt og spændende år velkommen.

Vi vælger HYBRID

I 2018 kan vi se tilbage på et rigtigt godt HYBRID-år, hvor flere og flere har valgt at skifte over til en hybridbil. I dag har over 11 millioner mennesker valgt Toyota Hybrid, og vi er verdens førende på hybridbiler og -teknologi. Toyotas hybridbiler er faktisk meget simple at eje:

  • Vores hybridbiler er altid ledningsfri, så du kan køre præcis, som du plejer, uden at bekymre dig om opladning og ladestander. skal aldrig lades op.
  • Vores hybridbiler oplader automatisk under kørsel og skal blot tankes præcis som enhver anden bil.
  • Et Toyota Hybrid-batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Du får også en 5 års- og 100.000 km-garanti på bilens hybrid-komponenter.
  • Vores hybridbiler kommer altid med automatgear. Du kan derfor nemmere slappe af og nyde køreturen, da du slipper for at skifte gear. Det gælder også, når bilen standser i lyskryds og skal køre videre igen.

Alle der vælger Toyota Hybrid, vælger bevidst eller ubevidst en bedre fremtid. Hvad vælger du?

 

aabningstider-julen2016.jpg

Alle vores afdelinger holder lukket i dagene mellem jul og nytår. Dette er gældende for både salg, værksted og lager. Det vil sige, at vi har lukket fra lørdag den 22. december 2018 til og med tirsdag den 1. januar 2019.

I tilfælde af akut behov, kan du kontakte Toyota Eurocare Vejhjælp på tlf: 80 60 66 68, som vil hjælpe dig videre.

Rigtig glædelig jul og godt nytår fra alle hos mfabiler

Vi glæder os til at se jer i det nye år, hvor vi er tilbage igen onsdag den 2. januar 2019 - med et nyt år, som byder på mange spændende nyheder ...

Åbent hus den 5. – 6. januar 2018

Som det allerførste i 2018 skyder vi nytåret i gang med Åbent hus i weekenden den 5. – 6. januar 2018 i alle vores fem afdelinger på Fyn. Her kan du bl.a. komme og få en gratis og uforpligtende prøvetur i vores lækre miljørigtige hybridbiler eller hvad med den prangende C-HR?

Vi glæder os til at se dig til åbent hus i weekenden den 5. - 6. januar 2018.