Hybridbiler fra Toyota

Vælg en Hybridbil fra Toyota for miljøet, komforten og økonomiens skyld

Overvejer du at vælge en Toyota Hybrid, men er du i tvivl om hvilken model, hvilke fordele der er ved hybridbiler eller svar på hvad hybridbiler egentlig er og gør?

Du kan se vores hybridbiler fra Toyota her, læse mere om dine fordele med en hybridbil fra Toyota og få en masse spændende informationer omkring Toyota Hybrid.

Toyotas Hybridbiler (HEV)

En hybridbil har både en elmotor og en benzinmotor. Batteriet oplades automatisk under kørsel – primært når du bremser. Du kan køre helt op til 50 %* på el uden nogensinde at skulle lade op. Og på de lange distancer, eller når du ikke har strøm nok, slår bilen selv over på benzin. Du skal altså stadig tanke benzin, men bare ikke så ofte, som hvis du kørte i en almindelig benzinbil. Alt du skal er at starte bilen, sætte den i ”drive”, og så vælger den selv hvornår den benytter el-motoren, benzinmotoren, eller en kombination af begge!

*Procentsatser er vejledende og afhænger af kørselsadfærd, bilmodel og mærke. Fælles for hybridbilerne er at de i større omfang benytter mindre benzin og udleder færre partikler ud i atmosfæren, og dermed også mindre CO2,

Hvad er Hybrid?

En Toyota Hybrid skifter automatisk mellem to energikilder. Nogle gange kører den på benzin-motor og nogle gange på et selvopladende elektriske batteri. Andre gange kører hybridbilen ved at bruge både benzin og batteri samtidig.

Fordele ved Hybrid

Vælger du Toyota Hybrid, vælger du samtidigt sikkerhed, pålidelige løsninger og god service.

Toyotas hybridkunder er nogle af vores allermest tilfredse kunder. Du kan være helt sikker på, at vi kender din hybridbil bedre end nogen anden, og vi passer godt på den.

Hvordan fungerer hybridbiler?

En hybridbil er en bil, der både kan køre på el og på benzin.

Det betyder, at du kan køre mere miljørigtigt uden at gå på kompromis med komfort og trygheden i at vide, at du aldrig løber tør for strøm.

Benzin, el eller Hybrid?

Miljørigtige biler er kommet for at blive, og der kommer flere og flere elbiler og hybridbiler på de danske veje.

Men hvad er egentlig forskellen på en elbil, en hybridbil, en plug-in hybridbil og en benzinbil?

Viden om Hybridbiler

Der kan være mange hybridbil-fakta at holde styr på, og derfor har vi samlet en række svar på de mest almindelige spørgsmål om hybrid.

Toyota Hybrid Garanti og Tryghedsprogram

Hybrid Komponenterne er dækket af en fabriksgaranti på 5 år/100.000 km (afhængig af, hvad der kommer først).

Hvis bilen herefter gennemgår et årligt hybrid helbredstjek, vil den samtidig være berettiget til Toyotas Hybrid Tryghedsprogram i endnu et år/15.000 km (afhængig af, hvad der kommer først).

Denne betryggende ordning kan fortsætte år efter år – helt op til 10 år fra bilens første registreringsdato. Som ejer af en Toyota-hybrid-bil kan du således se frem til mange års problemfri kørsel, og er du med i ordningen, er hybrid helbredstjekket uden omkostninger for dig.

Brugt hybridbil

Overvejer du at købe en brugt hybridbil, så læs mere om fordelene her. Toyota har forhandlet hybridbiler i rigtig mange år. Så for os er brugte hybridbiler ikke noget nyt, og vi hjælper med alt lige fra prisfastsættelse og levetid til service og vedligeholdelse.

Toyota Taxi Hybrid

Der er mange fordele ved at vælge Toyota Taxi Hybrid i taxi-branchen. Det bidrager til en renere luft i byerne - og så er det økonomisk for vognmændene.

Toyota Hybrid Forum

Bliv en del af hybrid fællesskabet i Facebookgruppen Toyota Hybrid Forum. En gruppe til dig, der har en Toyota hybridbil, eller som overvejer at få en.