En brugt Toyota hybridbil er et sikkert valg

Overvejer du at købe en brugt hybridbil, så læs mere om fordelene herunder. Har du brug for hjælp til dit valg, så bare spørg os.

Er det sikkert at købe en brugt hybridbil?

En Toyota kan tåle at blive brugt, og det gælder ikke mindst for Toyota Hybrid. Ligesom almindelige brugte biler fra Toyota, er en brugt Toyota hybridbil et trygt og sikkert valg. - især hvis den har overholdt sine serviceeftersyn på et autoriseret Toyota-værksted.

Tjek om serviceeftersynet er overholdt

Når du køber en brugt Toyota Hybrid, skal du være særligt opmærksom på, om den har overholdt alle serviceeftersyn på et autoriseret værksted.

Her er du ekstra godt stillet, når du vælger Toyota Hybrid. For en Toyota hybridbil kan nemlig været dækket af garanti helt op til 10 år, hvis den har fået det årlige Hybrid Helbredtjek.

En Toyota hybridbil er designet til at holde i rigtig mange år.

Mange af bilens komponenter som fx bremseklodser og kobling slides mindre end på almindelige benzinbiler. Batteriet er lavet til at holde hele bilens levetid, og det er en fordom, at batteriet kommer til at koste dig dyrt. Afhængigt af bilens alder og antal kilometer, den har kørt, skal du omvendt regne med lidt højere omkostninger til vedligeholdelse. Men helt generelt koster det typisk 5 % mindre at vedligeholde en hybridbil i forhold til en almindelig benzinbil.

Vælger du en ny eller brugt hybridbil?

Selvom en brugt Toyota hybridbil er et rigtig godt køb, kan det alligevel være, at du i sidste ende vælger at købe en ny. Måske elsker du duften af ny bil, eller også ønsker du en særlig farve, interiør og udstyr. Sidst, men ikke mindst, kan det være, at du vurderer, at din investering her og nu er godt givet ud på den lange bane. Er det tilfældet kan du glæde dig over, at det generelt er nemt at sælge en brugt hybridbil. Det er også værd at nævne, at en ny hybridbil ofte bruger mindre brændstof end en brugt hybridbil. Det skyldes, at teknologien konstant udvikler sig, og at batterierne bliver stærkere og ydeevnen højere. Er du i tvivl om du skal købe an ny eller brugt Toyota hybridbil, så læg vejen fordi din lokale Toyota-forhandler og lad ham lave regnestykket for dig.