Hybrid - fordele for dig og for miljøet.

Vælger du Toyota Hybrid, vælger du samtidigt sikkerhed, pålidelige løsninger og god service.

Toyotas hybridkunder er nogle af vores allermest tilfredse kunder. Du kan være helt sikker på, at vi kender din hybridbil bedre end nogen anden, og vi passer godt på den.

Med automatgear som standard, en elmotor, der aldrig skal oplades og et hybridbatteri, der er designet til at holde hele bilens levetid, er der ikke noget at sige til, at Toyotas hybrid-ejere er vores allermest tilfredse kunder. Et hybridservice koster cirka det samme som en almindelig Toyota, men nogle dele, fx bremseklodser slides mindre pga. hybridbilens regerende bremsesystem.

Scroll ned til: Hybrid fordele | Plug-in Hybrid fordele

God økonomi

En Toyota Hybrid kører langt på literen, har automatgear og slides mindre på nogle komponenter fx. bremseklodser. Det betyder, at det kan være mere økonomisk for dig, at vælge en Toyota Hybrid fremfor en benzin- eller dieselbil.

Prisen på en hybridbil afhænger af den model, du vælger samt hvilken udstyrspakke, du ønsker.

Hybridbiler er billigere i drift, da du sparer på benzin, vedligeholdelse og ejerafgifter.

Nogle forsikringsselskaber tilbyder også en billigere forsikring til hybridbiler, da de antager at hybridbilejere kører mere sikkert. Tjek dit forsikringsselskab og indhent forskellige tilbud, inden du tegner en forsikring til din hybridbil.

6 gode grunde til at vælge Toyota Hybrid

LEDNINGSFRI KØRSEL

Du skal ikke bekymre dig om ledninger og ladestationer i en Toyota Hybrid. Bilen lader selv op under kørsel. 

BEST OF BOTH WORLDS

Med Toyota Hybrid har du både benzin og elmotor i ét, begge kommunikere automatisk med hinanden under hele kørslen. Så du skal bare læne dig tilbage og nyde turen.

ALTID AUTOMATGEAR

Gå ikke ned på udstyr, bare fordi du kører mere miljøvenligt Toyotas hybridbiller kommer som standard med automatgear og et højt udstyrsniveau.

10 ÅRS GARANTI

Vær ikke bekymret for batteriet, det er garanteret op til 10 år,  hvis du  får tjekket din bil med Hybrid Helbredstjek

GRØNNE FORNEMMELSER

Vælger du Toyota Hybrid udledes der mindre CO2 end traditionelle benzin biler af samme model, den laverer CO2 udledning resulterer også i et laverer brændstofforbrug.

STORT UDVALG OG NYESTE TEKNOLOGI

Toyota har et stort udvalg af Hybridbiler, som er fremme med den nyeste Hybridteknologi. Med løbende forbedringer på modellerne er du altid