Hybrid fordele for dig og for miljøet.

Vælger du Toyota Hybrid, vælger du samtidigt sikkerhed, pålidelige løsninger og god service.

Toyotas hybridkunder er nogle af vores allermest tilfredse kunder. Du kan være helt sikker på, at vi kender din hybridbil bedre end nogen anden, og vi passer godt på den.

Med automatgear som standard, en elmotor, der aldrig skal oplades og et hybridbatteri, der er designet til at holde hele bilens levetid, er der ikke noget at sige til, at Toyotas hybrid-ejere er vores allermest tilfredse kunder. Et hybridservice koster cirka det samme som en almindelig Toyota, men nogle dele, fx bremseklodser slides mindre pga. hybridbilens regerende bremsesystem.

Den klassiske hybrid skal ikke oplades - den oplader sig selv

En Toyota hybridbil skal stadig tankes med almindelig benzin, men du kører meget længere på literen end med en almindelig benzin-bil. Motoren skifter mellem el og benzin afhængig af din kørsel, og du kan faktisk køre op til 50 % på el. Du løber aldrig tør for strøm, da hybridbatteriet hele tiden oplader sig selv under kørslen.

Læs om alle de fordele du får, når du vælger Toyota Hybrid

God økonomi

En Toyota Hybrid kører langt på literen, har automatgear og slides mindre på nogle komponenter fx. bremseklodser. Det betyder, at det kan være mere økonomisk for dig, at vælge en Toyota Hybrid fremfor en benzin- eller dieselbil.

Prisen på en hybridbil afhænger af den model, du vælger samt hvilken udstyrspakke, du ønsker.

Hybridbiler er billigere i drift, da du sparer på benzin, vedligeholdelse og ejerafgifter.

Nogle forsikringsselskaber tilbyder også en billigere forsikring til hybridbiler, da de antager at hybridbilejere kører mere sikkert. Tjek dit forsikringsselskab og indhent forskellige tilbud, inden du tegner en forsikring til din hybridbil.

Miljørigtig

Toyota Hybrid udleder 15 til 30 gange mindre NOx-emissioner end fx dieselmotorer. Toyota Hybrid har altid et mindre benzinforbrug, som giver et lavere CO2 udslip og målet for Toyota er, at alle nye biler slet ikke har CO2-udslip i år 2050.

Hybrid- og brintbiler er miljørigtige biler, som belaster miljøet mindst muligt.

Vi forsøger på alle måder at reducere vores negative påvirkning på miljøet - både via måden, hvorpå vi producerer biler og hvordan, bilerne skrottes.

Det er ikke blot, når biler kører, at de forårsager CO2-udslip, men også når de produceres. For at begrænse klimaforandringer arbejder Toyota hen mod nul CO2-udslip i fabrikkerne ved at optimere produktionsteknologier og skifte til alternative energikilder.

Ledningsfri og skal ikke lades op

Toyota Hybrid er altid ledningsfri. Du kan køre, som du plejer uden at bekymre dig om opladning og ladestander. Du kan køre op til 50% af tiden på el. En Toyota hybridbil veksler selv mellem el og benzin, men den løber aldrig tør for strøm.

En plug-in hybrid skal både lades op og tankes med benzin. Bilen kører op til 100% af tiden på el. Slipper strømmen op, vil en plug-in hybrid selv slå over på benzin-motoren.

Ligesom, at en benzinbil kun kører på benzin, kører en elbil kun på el og skal altid lades op, før den kan køre.

10 års tryghed

Batteriet i Toyotas hybridbiler holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Derudover er der 5 års/100.000 km garanti på bilens hybrid-komponenter.Toyota Hybrids batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Derudover er der 5 års/100.000 km garanti på bilens øvrige hybrid-komponenter.

Mindre slitage - færre ekstraudgifter

Da en Toyota Hybrid slider mindre på fx bremseklodser, kan der være færre udgifter forbundet ved service og vedligeholdelse. Når du får foretaget dit serviceeftersyn på din hybridbil, får du et hybridservice med uden beregning. Derudover kan du tilkøbe et Hybrid Helbredstjek, som selv efter fabriksgarantien dækker fejl på bilens hybridbatteri i op til 10 år fra bilens første indregistreringsdato.

Hybrid Helbredstjek foretages uden beregning og gennemføres af dit autoriserede Toyota-serviceværksted i forbindelse med serviceeftersyn på bilen.

Toyota Hybrid har altid automatgear

Det betyder, at du slipper for at skifte gear, når bilen standser i lyskryds og skal køre videre igen eller du sidder i kø.

Når du slipper for at skifte gear, kan du slappe af mens du kører og nyde køreturen i stedet.

Toyota hybridejere fortæller, at de ikke vil tilbage til manuelt gear, når først de har prøvet et automatgear. Automatgearet sikrer også en mere økonomisk kørsel og optimal udnyttelse af batteri og motor.

Op til 50% på ren el

En hybridbil fra Toyota er ikke en elbil. Til gengæld kører en Toyota Hybrid op til 50% af tiden på ren el. Forskere fra flere forskellige anerkendte universiteter i Europa har testet hybridbiler fra Toyota og konkluderer, at man i flere tilfælde kører over halvdelen af tiden på el.

Fordele ved Hybrid

 • Automatgear som standard
 • Hurtig optankning
 • Støjsvag kørsel
 • Billigere i drift
 • Kører langt på literen i forhold til rene benzinbiler
 • Færre værkstedsudgifter
 • Mindre forurening

Ulemper ved Hybrid

 • Kører ikke langt på ren el
 • Kan ikke trække tunge laste
 • Ikke alle kan fås med anhængertræk
 • Dyrere ved indkøb

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her

OK