Toyota Markedsdage uden udbetaling

Fabriksny Toyota med Danmarks bedste billån og 0 kr. i udbetaling* fra d. 1. januar - 24. januar

Det er fortsat muligt at købe ny bil, og få den udleveret, selvom det frem til den 17. januar ikke er muligt at besøge vores Showroom.
Vi er tilgængelige online og på telefon, så du fortsat har mulighed for at komme i kontakt med din Salgskonsulent

Eksempel på finansiering af Toyota RAV4 H3 2.5 m. smartpakke

0 kr. i udbetaling

5.505 kr. pr. måned

(Bilens pris: 441.790 kr. inkl. lev.omk.)
RAV4 H3 2.5 m. smartpakke: Udbetaling: 0 kr. Løbetid: 96 md. Fast debitorrente: 4,02%. ÅOP: 4,68%. Samlet kreditbeløb:441.790 kr. Samlede kreditomk.: 86.690 kr. Samlet tilbagebetaling (ekskl. udb.): 528.480 kr. Kræver køb af kaskoforsikring.

Halvårlig grøn ejerafgift: 540 kr. Brændstofforbrug v/bl. kørsel: 17,9 km/l. CO2-udslip: 126 g/km. Energimærke A+

*Beregning baseret på betaling via Nets. Tilbuddet gælder kun fabriksnye personbiler. Kun privatpersoner, som kan kreditgodkendes. Finansiering via Toyota Financial Services Danmark A/S. Der er fortrydelsesret på lånet.

Gælder ordrer indgået i perioden fra den 1. til og med 24. januar 2021. Gælder ikke allerede bestilte biler. Bilvarianterne på siden kan være vist med udstyr.

Priserne er baseret på en politisk aftale om at ændre registreringsafgifterne med virkning fra den 18. december 2020.

De nye registreringsafgifter er endnu ikke vedtaget ved lov, hvorfor der kan forekomme ændringer af afgifternes størrelse og virkningstidspunktet.

Hvad er udbetalingen?

Udbetalingen svarer til en delbetaling af bilens pris. Normalt ligger denne på omkring 20% på en almindelig finansiering, og bruges normalt af finansieringsselskaber til at sikre sig at køber har penge til videre finansiering. Ved at du ikke skal betale udbetalingen, betyder det at du ikke skal have et større beløb op af lommen når du køber bilen - du skal bare betale den månedlige ydelse.

Det gælder for alle lån at:

  • Kaskoforsikring er et krav
  • Låntagere må ikke stå i RKI
  • Positiv kreditværdighedsvurdering forudsættes
  • Kreditværdighedsvurderingen beror altid på en individuel vurdering af den enkelte ansøgning, og Toyota Financial Services forbeholder sig derfor til enhver tid ret til, uden yderligere begrundelse at afvise en ansøgning, også selv om ansøgningen umiddelbart opfylder kriterierne for at kunne opnå det ansøgte lån.

Beregn byttepris

Se mere om Toyota modellerne

Bliv ringet op

Skriv til os

Bestil prøvetur