Kom i julestemning med Toyota

Er du VILD MED GAVER? Så skynd dig at deltage i den store Toyota Julekalender. Der er fede nye, præmier hver dag...

Kom i rigtig god julestemning allerede i dag.

Tilmeld dig Toyotas julekalender nu, så får du helt automatisk en ny vinderchance hver dag.

Der er fede nye, præmier hver dag – weekendophold, forkælelse, gavekort og meget mere. Juleaften er der endda 15.000 kr. i rejsegavekort.

Sådan deltager du:

Tilmeld dig julekalenderen ved at udfylde navn, e-mail og postnummer. Når du deltager i julekalenderen tilmelder du dig samtidig Toyotas nyhedsbrev. Du kan kun deltage i konkurrencen en gang pr. dag. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Ansatte i Toyota må ikke deltage i konkurrencen. Tilmelding skal ske personligt og kan ikke ske via elektroniske/automatiserede midler, såsom script, robot, makro eller tilsvarende software eller program. Konkurrencen løber fra 1. december 2018 til om med 24. december 2018.

Udtrækning af vindere

Hver dag fra den 1. til den 24. december 2018 trækkes én vinder blandt alle besvarelser og hver søndag kan du via vores skrabespil se med det samme om du har vundet. Vinderne udtrækkes hver dag. For weekender og helligdage trækkes vinderen den næst kommende hverdag. Er du en af de heldige vindere, modtager du en mail med information om din præmie. Ved at deltage i konkurrencen accepteres det, at Toyota må offentliggøre navn på vinderen/vinderne på de medier Toyota anvender.

Præmier

Dagens præmie fremgår, når du har åbnet den pågældende låge. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Deltagelse er gratis, og hver person kan kun deltage en gang pr. dag.

 

JA TAK - tilmeld mig straks