Køb en Toyota uden at lægge en krone

Køb en Toyota uden at lægge en krone til åbent hus i weekenden, den 5. - 6. januar 2019 hos mfabiler
Kom til åbent hus i weekenden, den 5. - 6. januar 2019, hvor en række modeller kan købes uden at lægge en krone i udbetaling.

Toyota markedsdage

Udover åbent hus i weekenden, frister vi fra den 5. januar og frem til den 20. januar med flere attraktive pakketilbud, hvor du kan få ekstraudstyr til en værdi på op til 25.000 kr. med helt gratis. Endelig viser Toyota sig fra sin gavmilde side med en variabel hybridrente banket helt i bund på blot 0,95 procent.

Hvis betalingskortet stadig er rødglødende efter en glædelig jul, er det alligevel ingen undskyldning for at holde sig tilbage, når vi inviterer til Markedsdage den første weekend i det nye år. Her bliver det nemlig muligt at købe en Toyota uden at lægge en eneste krone i udbetaling.

Toyota præsenterer nemlig i perioden 5. – 20. januar et såkaldt 0-lån med en særlig attraktiv rente fra 3,45 procent, hvilket betyder, at uanset om man låner 100.000 kr., 200.000 kr. eller 300.000 til en fabriksny bil, er der store besparelser at hente. Faktisk falder den månedlige ydelse med mere end 300 kr. pr. måned under Toyota Markedsdagene i januar i forhold til normalt ved et lånebeløb på fx 300.000 kr., ligesom ydelsen også falder ved andre lånebeløb.

Det er således muligt at blive ejer af fx en fabriksny Toyota AYGO med 0 kr. i udbetaling og en månedlig ydelse på omkring 1.200 kr. Hvis man er til en lidt større bil, vil man kunne blive ejer af en fabriksny Toyota Yaris for lidt over 1.600 kr. om måneden, uden man behøver at betale en krone i udbetaling. Og er man til den ekstra skarptdesignede crossover, Toyota C-HR, slipper man med under 3.000 kr. om måneden helt uden udbetaling.

For 25.000 kr. ekstraudstyr uden merpris

Udover mulighederne for at købe en bil uden at lægge en krone i udbetaling frister Toyota med flere attraktive pakketilbud, hvor man kan få ekstraudstyr med til en værdi af op til 25.000 kr. helt gratis i perioden fra 5. til 20. januar.

Vælger man fx en Toyota C-HR i udstyrsvarianten C-LUB Selected til 273.990 kr. med Smart-pakke til 20.000 kr. ekstra medfølger uden merpris også en LED-pakke, som omfatter LED-forlygter med dynamisk blinklys, LED-tågeforlygter og LED-baglygter til en samlet værdi af 25.000 kr. Så får man en bil med bl.a. nøglefri adgang, 12 parkeringssensorer, parkeringsassistent, blind vinkel overvågning, bakkamera, 18” alufælge og varme i både forsæder og rat.

En anden nytårspakke fås til Yaris i udstyrsvarianten T3 og H3 og er en såkaldt Smart-pakke, der bl.a. rummer støjreducerende akustisk forrude, bakspejl med automatisk nedblænding, automatisk foldbare sidespejle, nøglefri betjning samt LED-kørelys foran og LED-baglygter til en værdi på 10.000 kr. Men her vil man altså heller ikke skulle give en krone mere for det ekstra komfortudstyr.

Populær model spækket med udstyr

En af Danmarks mest populære biler i nyere tid, Toyota AYGO, står klar i en særlig udstyrsvariant med navnet x-clusiv. Som man måske kan fornemme ud fra navnet, er der tale om en udgave spækket med udstyr som fx 15” maskinpolerede alufælge, sort eller sølvfarvet tag afhængig af bilens farve, 7” touch skærm med Apple Carplay, bakkamera, dellædersæder og automatisk nødbremse, der fungerer ved hastigheder helt op til 80 km/t. AYGO x-clusive varianten koster under normale omstændigheder 124.990 kr., men kan under Toyotas Markedsdage købes med 15.000 kr. i rabat for blot 109.990 kr.

Ønsker man hverken at benytte sig af 0-lån, omfattende udstyrspakker uden merpris eller en veludstyret AYGO med stor rabat, kan man blot nøjes med at få finansieret sin fabriksnye hybridbil til en særlig lav variabel hybridrente på 0,95 procent fra 5. til 20. januar. Det sker gennem Toyotas eget finansieringsselskab Toyota Finans, der fem gange i træk af Forbrugerrådets magasin Tænk Penge – og senest i oktober – er blevet kåret til at tilbyde Danmarks bedste billån.

Ses vi i weekenden til åbent hus?