I over 20 år har Toyota været en del af en stille revolution!

I dag har over 12 millioner mennesker valgt Toyota Hybrid, og vi er verdens førende på hybridbiler og -teknologi.

Læs om alle de fordele du får, når du vælger Toyota Hybrid.

Vi vælger fremtiden

Vi har kun en klode og en fremtid. Derfor vælger vi miljøet. Det gør vi ved at producere miljørigtige biler som hybrid- og brintbiler. Dermed belaster vi miljøet mindst muligt - og det gør vores over 12 millioner Toyota hybridejere også. Det gør de ikke blot for deres egen eller vores skyld, men især for vores fremtidige generationers skyld.

Vælger du Toyota Hybrid, vælger du bevidst eller ubevidst en bedre fremtid. Hybrid udleder mindre CO2 og NOx end normale benzin og dieselbiler. Det kan mærkes på miljøet, og du støtter samtidig op om Toyota Miljøudfordring 2050.

Har du også valgt?

Som selvstændige individer vælger vi især, hvordan vi ønsker at være en del af vores samfund. Hos Toyota er holdningen klar. Vi har en naturlig pligt til, som en førende produktionsvirksomhed, at mindske den eventuelle negative påvirkning, vores forretning kan have på resten af verden. Derfor vælger vi Hybrid. Hvad vælger du?

VI VÆLGER
MINDRE CO2 og NOx

Toyota Hybrid udleder 15 til 30 gange mindre NOx-emissioner end fx dieselmotorer. Toyota Hybrid har altid et mindre benzinforbrug, som giver et lavere CO2 udslip. Toyotas mål er, at alle nye biler har nul CO2-udslip i år 2050.

VI VÆLGER
OP TIL 50% EL

Med Toyota Hybrid kører du op til 50 procent af tiden på ren el, som især gør de korte ture behagelige og næsten lydløse. Det betyder lavere benzinforbrug, lavere CO2 og NOx udslip og højere køreglæde.

VI VÆLGERE EL- OG BENZINMOTOR
I EN LØSNING

Vi forsøger på alle måder at reducere vores eventuelle negative påvirkning på miljøet. Ikke blot på den måde, vi producerer vores biler på, men i hele processen fra en bil bygges til den skal skrottes. Ved at vælge Toyota Hybrid er du med til at sikre processen og udviklingen i den rigtige retning.

Vi vælger pålidelighed

Vælger du Toyota Hybrid, vælger du samtidigt sikkerhed, pålidelige løsninger og god service. Toyotas hybridkunder er nogle af vores allermest tilfredse kunder. Du kan stole på, at vi kender din hybridbil bedre end nogen anden, og vi passer godt på den.

Med automatgear som standard, en elmotor, der aldrig skal lades op og et hybridbatteri, der er designet til at holde hele bilens levetid, er der ikke noget at sige til, at Toyotas hybrid-ejere er vores allermest tilfredse kunder. Et hybridservice koster cirka det samme som en almindelig Toyota, men nogle dele, fx bremseklodser slides mindre pga. hybridbilens regerende bremsesystem.

Vi vælger ingen ladestop

En Toyota hybridbil skal stadig tankes med almindelig benzin, men du kører meget længere på literen end med en almindelig benzin-bil. Motoren skifter mellem el og benzin afhængig af din kørsel, og du kan faktisk køre op til 50 % på el. Du løber aldrig tør for strøm, da hybridbatteriet hele tiden oplader sig selv under kørslen.

VI VÆLGER ALTID
AT VÆRE LEDNINGSFRI

Toyota Hybrid er altid ledningsfri, så du kan bare køre præcis som du plejer uden at bekymre dig om opladning og ladestander.

VI VÆLGER
MERE KØREGLÆDE

Toyota Hybrid kommer med mere køreglæde. Toyota Hybrid har altid automatgear. Det betyder, at du slipper for at skifte gear, når bilen standser i lyskryds og skal køre videre igen eller du sidder i kø.

VI VÆLGER
10 ÅRS TRYGHED

Toyota Hybrids batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Derudover er der 5 års/100.000 km garanti på bilens hybrid-komponenter.

Vi vælger en god økonomi

En Toyota Hybrid kører langt på literen, har automatgear og slides mindre på nogle komponenter fx. bremseklodser. Det betyder, at det kan være mere økonomisk for dig, at vælge en Toyota Hybrid fremfor en benzin- eller dieselbil.

Et tysk studie foretaget af Tex-RMI viser, at en Toyota Hybrid er en økonomisk bil. Hybridbil-ejere kan opnå markante besparelser på vedligeholdelse sammenlignet med dieselbil-ejere. I undersøgelsen blev den familievenlige Auris Hybrid testet. Konklusionen er, at efter bare tre år kan Auris Hybrid-ejere spare omtrent 2.250 kr. på vedligeholdelse sammenlignet med dieselbil-ejere. En Toyota Hybrid er desuden meget billigere i de årlige afgifter.

Mindre slitage - færre ekstraudgifter

Da en Toyota Hybrid slider mindre på fx bremseklodser, kan der være færre udgifter forbundet ved service og vedligeholdelse. Når du får foretaget dit serviceeftersyn på din hybridbil, får du et hybridservice med uden beregning. Derudover kan du tilkøbe et Hybrid Helbredstjek, som selv efter fabriksgarantien dækker fejl på bilens hybridbatteri i op til 10 år fra bilens første indregistreringsdato.

VI VÆLGER EL- OG BENZINMOTOR
I EN LØSNING

Toyota Hybrid kombinerer en elmotor med en benzinmotor. Bilen vælger helt automatisk, hvornår den skifter fra benzin til el og omvendt, så du altid får den mest økonomiske køretur.

VI VÆLGER DET STØRSTE
HYBRID-UDVALG

Med seks forskellige hybridmodeller har Toyota det største hybridudvalg. Uanset om du drømmer om en smart bybil eller familiebil med plads til alle, er der altid en Toyota Hybrid, der passer til dig.

VI VÆLGER
10 ÅRS TRYGHED

Toyota Hybrids batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Derudover er der 5 års/100.000 km garanti på bilens hybrid-komponenter.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her

OK