Kom til GRAND OPENING af vores nye bilhus

I weekenden den 6. - 8. december inviterer vi alle kunder, samarbejdspartnere, bilinteresserede og børnefamilier til en festlig og hyggelig fejring af, at vi nu slår dørene op til vores nye, flotte bilhus i Odense M.
Sæt kryds i kalenderen nu og læs mere i programmet om de mange spændende aktiviteter – herunder konkurrencer, udstillinger, unikke tilbud, skøn klaver musik ved Jens Jakob Kjær Hansen og masser af julehygge.

Fredag d. 6. december kl. 13-17

Reception for samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og venner af huset.

Vi starter vores Grand Openingmed en reception fredag den 6. december, hvor der vil være lidt godt til ganen og skøn klaver musik i nye flotte omgivelser.

Derudover får du mulighed for at opleve en helt særlig Grand Opening udstilling på 2. Sal, hvor du bl.a. kan se den nye samt tidligere Supra Super Car.
Støt et velgørende formål
Hvis du påtænker at komme med en gave, ser vi meget gerne, at du i stedet indbetaler et beløb til Kræftens Bekæmpelse her.

Lørdag d. 7. december kl. 10-16

Børnenes jul hos Toyota.

Tag dine børn med til en hyggelig julefest lørdag den 7. december. Her kan I møde julemanden, nyde lidt juleknas, lytte til skøn klaver julemusik samt danse og synge om vores store juletræ.

Der vil desuden være julegodter til de første 250 børn, der kommer forbi og mulighed for at møde julemanden og synge og danse om det store juletræ sammen med ham.

Vores søde, rare julemand dukker op 2 gange: Første gang kl. 10.30 og næste gang kl. 13.30.

Søndag d. 8. december kl. 10-16

Åbent hus med unikke tilbud

Søndag den 8. december er den store dag i vores Grand Opening weekend og der er åbent for alle vores dejlige kunder og bilinteresserede. Kom og nyd lidt juleknas og hyggelig klaver musik. Vi har knivskarpe Grand Opening tilbud på udvalgte biler.

Alle der kommer forbi, vil blandt andet kunne hente meget fordelagtige rabatter på udvalgte biler. Tilbuddene gælder kun denne særlige dag. Desuden  kan du opleve en helt særlig Grand Opening udstilling på 2. Sal, hvor du bl.a. kan se den nye samt tidligere Supra Super Car.

Kom til Grand Opening på Stærmosegårdsvej 54, 5230 Odense M

TILMELD & DELTAG

Skriv dig op til vores nyhedsbrev til Grand Opening weekenden når du besøger vores nye bilhus - måske er du én af de heldige vindere

Der sker meget på Facebook - du kan følge med her og tilmelde dig begivenhederne

Deltag i konkurrencen

Alle der kommer ind til Grand Opening Weekend får mulighed for at deltage i vores konkurrence, hvor der er hele fire lækre præmier på spil:

Førstepræmien er et eksklusivt weekendophold på luksushotellet Stella Maris i Svendborg for 2 personer. Her bliver i forkælet med en overnatning på et superior værelse med havudsigt, 3 retters gourmet menu og meget mere...

Desuden er der tre præmier med gavekort fra 1.000 - 2000 kr til Sortebro Kro .

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at besøge vores nye bilhus til Grand Opening Weekend og skrive dig op til vores nyhedsbrev. Alle der kommer til Grand Opening og samtidig tilmelder sig nyhedsbrevet, får samtidig en stor, praktisk Toyota golfparaply.

De 4 heldige vindere af konkurrencen bliver kontaktet per mail samt offentliggjort på Facebook.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her

OK