Husk Hygiejne Bil Coronavirus Undgaa Smittespredning Mfabiler

HUSK hygiejne i bilen

En masse tiltag er iværksat for at afbøde og forsinke udbredelsen af coronasmitte og det er utrolig vigtigt at vi ALLE følger sundhedsstyrelsens anbefalinger for at beskytte os selv og andre mod COVID-19.

Det er samtidig utrolig vigtigt også at huske en omhyggelig hygiejne i bilen. Vi har samlet 5 simple, gode råd til en god bilhygiejne, så vi mindsker smitte i bilen.

5 gode råd til hygiejne i din bil

  • Vask hænder inden du kører.
  • Undgå at nyse eller hoste i hænderne.
  • Tør rat, instumentbræt og håndtag af når du er fremme.
  • Hav håndsprit til rådighed.
  • Vask hænder når du kommer frem.

Du skal selvfølgelig også sørge for, at du og dine medrejsende er raske, inden I sætter jer ind i bilen. Hvis du eller i har tegn på at være smittede med Coronavirus, er det vigtigt at i bliver indenfor.

Ekstra tip

Udskift dit pollenfilter i bilen

Har du pollenfilter i din bil, anbefaler vi at udskifte det for hver 15.000 km, for at det virker optimalt. Samtidig råder vi dig til, at bruge det opgraderede pollenfilter. Det opgraderede pollenfilter er med aktivt kul, som udover at sortere pollen og støv fra luften, også sørger for at mindske indholdet af skadelige mikropartikler og neutraliserer indholdet af CO2 gasser.

Standard pollenfilteret koster fra 174 kr., hvor det opgraderede pollenfilter kun koster fra 319 kr.

Hav en pakke vådservietter liggende i bilen.

På den måde har du hele tiden en nem og hurtig måde at rengøre hænderne og bilen. Vådservietterne er også gode når du handler ind - så kan du nemt tørre dørhåndtag og indkøbsvogne af inden du rører ved dem.

Undgå at betale med kontanter

Hver pengeseddel og mønt er blevet rørt af tusinder af mennesker, så man kun forestille sig, hvor meget bakterier de udsættes for. Verdenssundhedsorganisationen (WHO) fortæller, at COVID-19-virussen kan overføres fra person til person på pengesedler og mønter, og derfor råder de folk til at bruge kontantløse betalinger i stedet. Husk også at rengøre dit hævekort.

Desuden er det vigtigt, at du undgår at betale med kontanter, da de også kan sprede sygdommen.

Til den indvendige rengøring af din bil anbefaler vi Toyota Kabinerens

Kabinerensen er en nem alt­i­én rensespray med effektiv virkning på indtræk og andre interiørmaterialer. Hvis det er meget snavset, renses området først med Toyota Indtræksrens, som du lader tørre. Derefter anvendes Toyota Kabinerens til generel rengøring.

Du kan evt have kabinerensen liggende i handskerummet sammen med en mikrofiberklud og på den måde sørge for at opfriske, rengøre og beskytte interiøret i bilen. Kabinerensen er perfekt til vinyl, plastik, dørbeklædning, gummimåtter og instrumentbord og har en smudsafvisende og antistatisk effekt.

Pas godt på jer selv og hinanden derude.


Vi har åbent.
Læs vores Forholdsregler