Tusind tak for et fantastisk 2019

Vi ønsker jer glædelig Jul & godt nytår

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår

Vi vil gerne takke alle vores kunder, samarbejdspartnere og venner af huset for et godt 2019 og ønsker jer alle en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

2019 var et fantastisk og spændende år med mange nye bilmodeller og oplevelser. Noget helt særligt vi især ser tilbage på med glæde og stolthed er:

Comeback af Corolla

I foråret 2019, gjorde verdens bedst sælgende bilmodel, Toyota Corolla, comeback i Danmark som hybridbil med valget mellem to forskellige hybridmotorer eller med 1.2-liters turbobenzinmotor. Efter 12 års pause vendte Corolla tilbage på det danske marked. Verdens bedst sælgende bilmodel, Toyota Corolla, med over 46 mio. solgte biler på verdensplan siden introduktionen i 1966, stod klar hos os i en helt ny udgave med et mere sportsligt design, skarpere køreegenskaber, øget rummelighed og en spritny kraftfuld hybridmotor med 180 hestekræfter.

Ny Toyota GR Supra

I oktober fik Chris Breum, som den første dansker, en ny Toyota GR Supra. Da 31-årige Chris Breum under en udstationering i Helmand-provinsen i Afghanistan i 2009 mistede begge underben efter mødet med en vejsidebombe, så tilværelsen for den unge soldat alt andet end lys ud. Men hans passion for biler og i særdeleshed sportsvognen Toyota Supra var lyspunktet i det hårde forløb på vejen mod en ny tilværelse som benamputeret. I dag ti år senere havde den midtsjællandske bilentusiast taget skridtet fuldt ud og som den første dansker fået sin helt nye Toyota GR Supra.

Toyota GR Supra sikrede sig desuden den største hæder for en sportsvogn i Danmark, da den vandt æresprisen, Bilglædeprisen, ved Årets Bil i Danmark 2020. Den fine hæder tilfalder GR Supra for en fantastisk genfødsel af en japansk klassiker, som af motorjournalisterne i Danmark beskrives som kompetent, festlig og befriende.

Nyt bilhus i Odense M

I foråret 2019 startede nedrivningen af vores bilhus i Odense M og efterfølgende opbygningen af et nyt og flot bilhus. Det var en lang og mudret men også virkelig spændende proces med det nye bilhus. I starten af december kunne vi endelig se resultatet af byggeriet og med stolthed vise det frem til en fantastisk Grand Opening weekend. En virkelig hyggelig og dejlig måde at slutte året af på.

Tak for året der er gået

Vi ses i 2020 - måske allerede til Åbent Hus i weekenden den 4. - 5. januar 2020 :-)

Åbningstider jul & nytår

27. december: Åbent

30. december: Åbent

Disse dage har vi lukket:

23. - 26. december: Lukket
28. - 29. december: Lukket
31. december: Lukket
1. januar: Lukket

Som noget nyt, har alle vores afdelinger åbent to af dagene mellem jul og nytår: den 27. december og den 30. december. Dette er gældende for både salg, værksted og lager.

Brug for hjælp?

I tilfælde af akut behov de dage vi har lukket, kan du kontakte Toyota Eurocare Vejhjælp på tlf: 80 60 66 68, som vil hjælpe dig videre.

Vi glæder os til at se jer i det nye år, hvor vi er tilbage igen torsdag d. 2. januar 2020 - med et nyt år, som byder på mange spændende nyheder. Som noget af det allerførste i 2020 skyder vi nytåret i gang med Åbent Hus i weekenden den 4. - 5. januar 2020.

Vi glæder os til at se jer igen og håber i får den dejligste jul sammen med dem i holder af.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her

OK