Kom bare ind 😉

Kom bare ind 😉

Sælgere og biler er på plads igen

Hvis du har været forbi vores bilhus i Odense M indenfor det sidste halve år, har det lignet en ruin. Der har ligget murbrokker overalt, holdt store maskiner og det har virkelig set frygteligt ud. Vi har nemlig været i gang med at bygge et nyt, stort og flot bilhus.

Meget af bilhuset er nu ved at være færdigt og vores sælgere og biler er rykket indenfor i de nye, store lokaler. Morten, Mike, Bent og Steffen er igen på deres kontorer, hvor de sidder klar til at hjælpe dig og der er altid kaffe på kanden.

Det nye bilhus bliver virkelig lækkert og vi synes da, at du skal komme ind forbi og ta et kig. Der er stadig lidt småting rundt omkring, som mangler at blive gjort helt færdigt - men det varer forhåbentlig ikke ret længe inden bilhuset er fuldstændig klar.

Der bliver stadig knoklet

Det forreste af bilhuset, ved vores sælgere og biler, er næsten helt færdigt - men der bliver stadig knoklet. Håndværkerne er nemlig rykket længere ned i bilhuset og der er stadig en del der skal laves.

Omme bag salgsafdelingen roder der stadig og håndværkerne knokler for at blive færdige her også.

 

Vi har snart GRAND OPENING

Sæt kryds i kalenderen den første weekend i december. Denne weekend bliver helt speciel - vi holder nemlig GRAND OPENING i det nye bilhus i Odense M.

Det bliver en skøn weekend fyldt med hygge, underholdning, konkurrencer, særtilbud og fremfor alt - fremving af vores nye lækre bilhus.

Indtil videre er programmet for weekenden hemmelig 😉 men hold øje med hjemmesiden, facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev - der kommer snart informationer om GRAND OPENING - og det blir godt.

Gå ikke glip af en fantasisk Grand Opening weekend

- følg med her:

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her

OK