Pollenallergi Udskift Pollenfilter Bil Mfabiler Toyota

Nys, snue og kløende øjne. Lider du af pollenallergi?

Solen skinner, temperaturen stiger, og blomsterne pibler frem overalt. Er du pollenallergiker kan det være svært at nyde det skønne forårs- og sommervejr. Omkring en million danskere er allergiske over for pollen, og for dem betyder årstiden, røde, kløende øjne, en næse der konstant løber, næsesprayen og lommetørklæderne må findes frem.

Pollensæsonen er for alvor i gang og pollentallene for fx Birk er høje lige nu. Inden længe følger el, hassel, græs og bynke med. Du kan følge med i dagens pollental her. Pollensæsonen strækker sig i Danmark over mange måneder – nogle år allerede fra januar og helt ind i oktober og det er desværre helt umuligt at slippe for pollen herhjemme.

Du kan mindske din pollenallergi når du kører bil.

Har du pollenallergi er det vigtigt med et fungerende pollenfilter i bilen

Har du pollenfilter i din bil, anbefaler vi at udskifte det for hver 15.000 km, for at det virker optimalt. Samtidig råder vi dig til, at bruge det opgraderede pollenfilter. Det opgraderede pollenfilter er med aktivt kul, som udover at sortere pollen og støv fra luften, også sørger for at mindske indholdet af skadelige mikropartikler og neutraliserer indholdet af CO2 gasser.

Det opgraderede pollenfilter er perfekt til dig med allergi.

Det er nemt og billigt at skifte til det opgraderede pollenfilter.

Når du får foretaget et stort service af din Toyota hos os, kan vi samtidig udskifte dit standard pollenfilter til et opgraderet. Det eneste det koster dig er prisforskellen mellem de to filtre - så omkring 150 kr ekstra.


Opgraderet pollenfilter
med aktivt kul

Fra kun 319 kr.

Gælder så længe lager haves.