faaborg-lukkker.jpeg

PRESSEMEDDELELSE:

A/S Mogens Frederiksen Automobiler tilpasser antallet af afdelinger og sammenfusionerer Fåborg afdeling med de andre fire butikker. 

Den grønne omstilling sætter sit massive aftryk på bilmarkedet i disse år, hvor antallet af elbiler er i kraftig stigning og der forventes yderligere stigende de kommende år.

Toyota har i mange år været førende på hybrid teknologien og i løbet af 2022 sættes der yderligere fart på den grønne omstilling med de første rene elbiler med BZ-teknologien.

Omstillingen betinger ret store krav i at håndtere den fremtidige teknologi. Men kundeoplevelsen er også højt prioriteret og vi ønsker derfor ligeledes at opruste og styrke dette område. 

El bil teknologi hos kunderne forudsætter at vi har det rigtige udstyr, herunder lade standere og udstyr på vore værksteder, og hos Toyota går vi ikke på kompromis i de enkelte afdelinger – stor eller lille.

Vi har derfor valgt at investere kraftigt i vore 4 andre butikker – 2 i Odense, Svendborg og Nyborg, som alle har en størrelse og beliggenhed, der gør at vi relativt let kan betjene kunderne fra Faaborg.

Tilpasningen sker med virkning fra 30. juni 2022 

Ledelsen udtaler: Vi vil gøre rigtig meget for at vores kunder fra Fåborg vil blive godt modtaget i vores andre afdelinger og vi vil ligge os i selen for at skabe de bedste kundeoplevelser. 

Der vil være en delvis tilpasning af personalet som vil fortsætte i andre afdelinger.

Kunderne modtager de kommende dage information omkring ændringerne.

 

Venlig hilsen

A/S Mogens Frederiksen Automobiler