Coronavirus Nedmandet Mfabiler Toyota Bilforhandler Fyn

Kære gæster,

På trods af Coronavirus holder alle vores bilhuse åbnet som normalt, men vi tager de nødvendige forholdsregler for at sikre vores kunders og medarbejderes sikkerhed og trivsel.

Salgsafdelingerne og værkstederne holder åben som normalt

Vi holder åben, som vi plejer, så vi kan sikre, at du som gæst kan opretholde mobiliteten. Du kan altså trygt besøge os og aflevere din bil på alle vores værksteder.

Ønsker du at undgå personlig kontakt når din bil skal på værksted, så tilbyder vi lige nu gratis hente og bringe-service til din bil! Det betyder, at vi kommer og henter din bil, får ordnet det, der skal ordnes og leverer den tilbage - selvfølgelig afsprittet.

Vi er færre medarbejdere i vores bilhuse for at minimere smitterisikoen

Det betyder at du både som gæst hos os, samt når du ringer til os, måske skal vente lidt længere end du plejer. Det beklager vi dybt, men håber på din forståelse. I den her tid er det vigtigt, at vi alle passer ekstra godt på hinanden.

Alle medarbejdere hos os tager vigtige forholdsregler, så du trygt kan besøge os. Du kan læse om vores forholdsregler her.

Som gæst hos os beder vi dig vise hensyn og følge retningslinjerne:

  • Benyt de opstillede håndsprit.

  • Hold god afstand til andre gæster og medarbejdere - vi har erstattet håndtrykket med et smil :-)

  • Host eller nys i dit ærme (ikke i hænderne).

På udkig efter ny bil?

Vores showrooms er bemandet med færre medarbejdere for at mindske smitterisikoen. Men fortvivl ej, vores sælgere sidder også klar ved mail og telefon til at hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have til vores modeller, finansiering, privatleasing mv.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Mvh. alle os hos mfabiler - Odense V, Odense M, Svendborg, Faaborg og Nyborg.