Vi er her stadig

Hvis du kører forbi vores bilhus i Odense M, tror du måske, at vi er væk. Men det er vi ikke - vi er "bare" ved at få bygget et nyt, stort og lækkert bilhus. Så vi er her stadig :-)

Undskyld vi roder

Selvom vi bygger om, er vi her stadig :-)

Vi er i gang med nedrivningen

Det gamle bilhus ligner en ruin og der ligger murbrokker og rod overalt. Derfor er vores biler og sælgere flyttet hen på nabogrunden - lige ved siden af Silvan.

Vi har masser af lækre Toyota'er holdende, som du kan komme ind og se, høre mere om og selvfølgelig køre en prøvetur i. Morten, Mike, Bent og Steffen finder du i den store sorte skurvogn, hvor de sidder klar til at hjælpe dig og der er altid kaffe på kanden.

Vi vil løbende lave fantastiske tilbud - så kom ind og gør en ekstra god handel.

Byggeriet har ramt alle vores bilhuse

Hos mfabiler løfter vi i flok :-) og vores fire andre bilhuse i Odense V, Svendborg, Faaborg og Nyborg støtter op om byggeriet i Odense M. Så her finder du selvfølgelig også de fantastiske tilbud - så kom ind og gør en god bilhandel.

Værkstedet ligger hvor det plejer

Indtil videre har byggeriet ikke ramt vores værksted eller lager. Så har du en bil, der skal på værksted eller mangler du nogle reservedele eller tilbehør til din Toyota, så kører du bare ind hvor du plejer. Ned forbi byggerodet og så sidder vi klar til at hjælpe dig med din bil :-)

Vi glæder os alle til at vores nye flotte bilhus i Odense M er klar og ser frem til Grand Opening i november 2019.

Følg med på Facebook

På Facebook viser vi løbende billeder af byggeriet, så du også kan følge den spændende udvikling fra ruin til lækkert nyt bilhus – helt frem til GRAND OPENING i november. Hvis du følger os på Facebook, har du også mulighed for at vinde skønne præmier i byggeperioden: Følg os på Facebook

Undskyld vi roder

Vi undskylder mange gange, at vi roder temmelig meget i Odense M, men du kan roligt glæde dig - det blir godt :-)

 

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her

OK