5 bilhuse på Fyn

Mogens Frederiksen Automobiler er navnet på de 5 bilhuse, vi har i Odense V, Odense M, Svendborg, Faaborg og Nyborg.

For mange er vi synonym med Toyota, der er et af verdens største bilbrand og med god grund - eller med mfabiler. Mfabiler er og har i mange år været autoriseret Toyota-forhandler, og det vil vi blive ved med at være.

I alle fem afdelinger har vi altid et stort udvalg af brugte biler - Toyota - men også andre lækre bilmærker som BMW, Opel, Ford, Volkswagen mm.

Autoriseret TOYOTA forhandler gennem mange år

Skal din bil til reparation?

Alle bilmærker er velkomne på vores Autoværksted - også selvom det ikke er Toyota. Vi er tidligere Hyundai forhandler og har derfor en stor viden og erfaring inden for reperation af Hyundai også. Og så er vi Autoriseret Toyotaværksted. Om det er et stort serviceeftersyn, kvick plus service, olieskift, bremser, nye dæk eller udskiftning af mekaniske dele, så klarer vores super team af mekanikere autoreparationen.

Reservedele og biltilbehør.

Vi har et stort udvalg af Toyota reservedele og originalt udstyr. Autotilbehør - alt lige fra viskerblade, vinterdæk, sommerdæk, måtter, tagbøjler, cykelholdere mm. - hvis vi ikke har det på lager, kan vi hurtigt skaffe det du står og mangler til din bil.

 

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker

Uanset om du køber en ny bil eller en brugt bil hos os, får du altid den samme gode service. Vores mission er nemlig at holde alle kunder godt kørende og herigennem løse ethvert bil-behov til fuld tilfredshed. For os er det vigtigt at skabe den bedste biloplevelse for alle vores kunder og ambitionen er ganske enkelt: Fuldstændig tilfredshed!

Hvorfor skal du handle med os?

Uanset hvilken afdeling, du kommer ind til og med hvilket ærne, vil du altid opleve at blive mødt med:

Kvalitet

Som autoriseret Toyota forhandler sælger vi udelukkende kvalitetsbiler. For os er kvaliteten yderst vigtig, for at sikre alle vore kunder en god biloplevelse.

Seriøsitet

Vi tager alle vores kunder seriøst. Det er ikke os, der skal afgøre, om dit problem er stort eller lille. Uanset hvad du henvender dig med til os, tager vi det alvorligt og behandler det hurtigt og kompetent.

Professionalisme

Alle vores medarbejdere er top-professionelle og kender 100% til alle forhold omkring vores biler og produkter. Vores holdning er, at alle mennesker - uanset om de er kunder, leverandører eller ansatte har krav på en ordentlig behandling. Vore største vision Hos os er den største vision at skabe den bedste biloplevelse for alle vores kunder og vores mission er at holde alle kunderne godt kørende og herigennem løse ethvert bil-behov til fuld tilfredshed.

Du kan altid kontakte os, for en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi ser frem til at hjælpe dig med din bil.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her

OK