Din mening er vigtig for os

Vi håber, at du er fuldkommen tilfreds med din oplevelse hos os. Uanset om du har kigget på en ny Toyota, brugt bil, haft din bil på værksted, købt reservedele eller udstyr til din bil, så er det vigtigt for os, at du går glad og tilfreds ud af vores dør - hver gang. For os er det ikke nok, at vores kunder bare er almindeligt tilfredse.
Hjælp os til at blive endnu bedre, vi vil meget gerne høre din mening. 

Vi bestræber os på, at alle er fuldkommen tilfredse. Og selv om uvildige undersøgelser viser, at Toyota-ejere generelt er mere tilfredse end andre bilejere, så vil vi være endnu bedre. Derfor lægger vi stor vægt på de oplevelser og den service alle vores kunder får.

Og netop det at lytte til og agere på kundernes tilbagemeldinger, er den bedste vej til, at forbedre vores kundeservice og opnå kundernes ultimative ros: Deres loyalitet og anbefaling!Jeg giver hermed mfabiler tilladelse til at sende mig Nyhedsbreve på E-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring Bilsalg, Værksted og Produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i E-mail Nyhedsbrevet.