Fælge der udtrykker din personlige stil

Med Toyotas brede program af specialdesignede alufælge og navkapsler kan du give din Toyota et personligt og stilfuldt udtryk.

Fælge har modsat deres rygte større betydning end at være dekorativt pynt. Alufælge vejer mindre end stålfælge, så der er også et mindre brændstofforbrug ved at vælge dem over stålfælge. Men det afhænger af fælgenes størrelse – jo større fælge, jo tungere og des mere brændstof vil bilen bruge.

Alufælge forbedrer køreoplevelsen og bilens samlede udseende.

Stålfælge er ikke så flotte og smarte som alufælge

I stedet for standard sorte stålfælge monteret på din Toyota får hele bilen et løft med alufælge og et helt andet udtryk. Markedet for alufælge er enormt, du kan få uendeligt mange farver og designs, så der er helt klart noget for enhver smag.

Vælg altid Originale alufælge

Fælge er et uheldigt sted at spare penge. Både Forenede Danske Motorejere (FDM) og Forbrugerrådet anbefaler ikke at købe billige produkter. De holder sjældent længe og kan sagtens begynde at skalle selvom man anvender, opbevarer og plejer dem korrekt med rengøring og voks.

De billige Kina-produkter koster typisk omkring halvdelen af kvalitetsprodukterne, men de holder sjældent længe og kan være en regulære fælde af aluminium.

Vores alufælge er designet og testet af Toyota - specielt til din Toyota. Du får med andre ord høj kvalitet og skræddersyet design samt trygheden ved 3 års garanti.

Vi har et stort udvalg af alufælge - har vi dem ikke hjemme, kan vi skaffe dem.

Alufælg 15” Cronus 10-egeret sort med poleret kant inkl. kapsel, sæt med 4 stk

5.722 kr.

Gælder så længe lager haves.

Alufælg 16” Athene, inkl. kapsel,
sæt med 4 stk 6.100 kr.

Alufælg 17” Dayton, inkl. kapsel,
sæt med 4 stk 6.200 kr.

Alufælg 16” Tiago, inkl. kapsel,
sæt med 4 stk 4.600 kr.

Alufælg 15” Alegria, inkl. kapsel,
sæt med 4 stk 8.227 kr.