Cykelholder til tag

Oplev friheden ved, at du kan tage dine cykler med dig overalt. Med en cykelholder på din Toyota, kan du hurtigt, nemt og sikkert spænde din cykel på taget af bilen, køre afsted og tage på cykeltur langt hjemmefra.

Om det er til hverdag, ferie eller weekendudflugter, så er en cykelholder det rigtige valg, hvis cyklen skal med. En cykelholder til taget er perfekt til transport af én eller flere cykler – især, hvis bilen ikke har anhængertræk. Toyotas cykelholdere er stabile, sikre og nemme at bruge.

Nem og sikker at bruge

Hjulene på cyklen passer ned i skinnerne og sørger for at cyklen står frit og opretstående, så den ikke får skrammer og ridser på stellet. Dette betyder også, at du har begge hænder fri, når du skal fastspænde cyklen. Cykelholderen har et låsesystem, der gør, at såvel cykel som cykelholder er låst og dermed sikret mod tyveri. Så du kan roligt lade cyklen blive på taget, når den ikke er i brug.

Vores produkter er testet af Toyota - specielt til din Toyota. Du får med andre ord høj kvalitet og skræddersyet design samt trygheden ved 3 års garanti. Så kan du roligt køre afsted.

Vi har et stort udvalg af meget andet ekstraudstyr og tilbehør - har vi det ikke hjemme, kan vi skaffe det.


Fra
kun 1.082,50 kr.

Gælder så længe lager haves.

Gør det selv:

Sådan monterer du en cykelholder

Lastholdersæt fra 1.622,50 kr.

Tagbokse fra 3.395 kr.

Ski &snowboard holder fra 922,50 kr.