Originalt ekstraudstyr og Tilbehør til din Toyota

Med originalt Toyota Ekstraudstyr kan du give designet, komforten og teknologien i din Toyota et ekstra løft.

Hvert enkelt udstyrsprodukt er specielt udviklet af Toyota til Toyota-modellerne. Resultatet er perfekt integration og absolut sikkerhed for kvalitet, holdbarhed og funktionalitet.

Se vejledende tilbehørspriser på nye Toyota modeller

Med Toyota ekstraudstyr og tilbehør får din bil et løft i kvalitet, gensalgsværdi og komfort. Der er mange muligheder for at personliggøre og øge komforten i din Toyota.  F.eks. kan du vælge Alufælge, Beskyttelsespakke eller Anhængertræk. Alt fås specielt designet og tilpasset lige præcis den Toyota du kører i.

På vores modelsider kan du se ekstraudstyrs brochurer til alle aktuelle Toyota modellerer

*Bemærk alle priser er vejledende, der tages forbehold for fejl og mangler. Der henvises altid til at kontakte os for specifik pris.

Vi har et stort udvalg af ekstraudstyr og tilbehør.

Sikkerhedssæt, vinduesviskere, stænklapper, beskyttelseslister, bagagerumsbakker, gummimåtter, elektroniske parkeringsure, låsemøtriksæt og meget andet... og har vi det ikke hjemme, kan vi skaffe det. Vores produkter er testet af Toyota - specielt til din Toyota. Du får med andre ord høj kvalitet og skræddersyet design samt trygheden ved 3 års garanti. Så kan du roligt køre afsted.