Gummimåtter

Beskyt bunden i din bil mod slitage, snavs og fugt med et sæt gummimåtter, der passer til din Toyota.

I det danske og ofte regnfulde og våde vejr beskytter Toyotas modeltilpassede gummimåtter effektivt din bil mod pløre og snavs, og så er de nemme at rengøre.

Originale Toyota-måtter er specialdesignede, så de passer perfekt til hver enkelt Toyota-model. Uanset om det er stof- eller gummimåtter, ligger de stabilt og skridsikkert i bunden af bilen. På den måde undgår du at måtterne fx krøller under bremsepedalen, så bremsning vanskeliggøres.

Med gummimåtter i din bil undgår du at bilens originale bundindtræk bliver ødelagt og plettet af spild fra olie, vand, beskidte støvler m.m.

Nemme at rengøre

Hvis gummimåtterne bliver beskidte tages de let ud og vaskes med almindeligt vand, fx med en vandslange. Gummimåtterne er formstabile hvilket sikrer at de altid falder på plads igen.

Vil du passe godt på din Toyota og holde den pæn og ren?

Vi anbefaler en bagagerumsbakke, gummimåtter og stænklapper til din Toyota. Vi fører et bredt udvalg til alle Toyota modeller. En lille investering med stor beskyttende effekt. 

Husk at opgive bilmodel og årgang ved bestilling, så du er sikker på at få den bagagerumsbakke der passer præcis til din bil. Du kan også blot oplyse os om din nummerplade så finder vi ud af det for dig.


Fra kun 480 kr.

Gælder så længe lager haves.


Bagagerumsbakker fra kun 425 kr.


Gummimåtter fra kun 480 kr.


Stænklapper fra kun 525 kr