Stænklapper

Undgå rustne og beskidte skærmkanter med stænklapper, der passer til din Toyota.

Med et sæt stænklapper monteret på din Toyota, beskytter du din bils skærmkanter og undervogn mod smuds, små rusthuller og stenslag.

Stænklapperne sørger for at en stor del af det vand og snavs, som kastes op på bilen fra vejene, holder sig under bilen. Det betyder for dig en renere bil og en større sikkerhed både for dig selv og andre trafikanter, fordi det minimerer risikoen for stenslag.

Undgå stenslag og rusthuller

Uden stænklapper risikerer både du og dine medtrafikanter i højere grad at få irriterende stenslag i forruden. Samtidig beskytter stænklapperne også din bil mod rust i lakken. Hvis en sten slynges op på bilens skærmkant med høj fart, risikerer det at slå et hul i lakken og det betyder højere risiko for rust.

Hvis du vil passe på din bil, bør du montere stænklapper ved både for- og baghjul. Alle Toyotas stænklapper er specieltdesignet til netop din bil, og passer i bilens design. Så undgår du at stænklapperne hænger slapt bag hjulene.

Toyotas stænklapper er både praktiske, sikre og smarte.

Vil du passe godt på din Toyota og holde den pæn og ren?

Vi anbefaler en bagagerumsbakke, gummimåtter og stænklapper til din Toyota. Vi fører et bredt udvalg til alle Toyota modeller. En lille investering med stor beskyttende effekt. 

Husk at opgive bilmodel og årgang ved bestilling, så du er sikker på at få den bagagerumsbakke der passer præcis til din bil. Du kan også blot oplyse os om din nummerplade så finder vi ud af det for dig.


Fra kun 525 kr.

Gælder så længe lager haves.


Bagagerumsbakker fra kun 425 kr.


Gummimåtter fra kun 480 kr.


Stænklapper fra kun 525 kr