Toyota Motorolie

Toyota Motorolie - også kaldet Toyota Genuine Motor Oil - er den eneste motorolie, som er udviklet specielt med din Toyota i tankerne. I modsætning til andre olier er alle Toyota Motorolie-produkterne omhyggelig testet i Toyotas egne biler for at sikre bedst mulig kvalitet i forhold til Toyotas motorteknologi.

Toyota Motorolie er kort sagt det bedste valg til din Toyota.

Den rigtige motorolie giver de bedste resultater.

Som Toyota-ejer har du en naturlig forventning om, at din bil altid yder sit bedste - uanset hvordan, hvor og hvornår du kører i den. Ved at bruge Toyota Motorolie kan du trygt stole på din bil i mange år fremover.

Fordele ved at bruge original Toyota motorolie:

Smøring: En tynd, stærk beskyttelsesfilm får motordelene til at arbejde bedre sammen. Uden denne hinde kan motoren køre varm og i værste tilfælde brænde sammen.

Ydeevne: Tætner mellemrummet mellem stempel og cylindervæg og giver motoren maksimal ydeevne.

Økonomi: Når motorens bevægelige dele glider let henover hinanden, går der mindre energi til spilde, så din Toyota kører længere på literen.

Driftsikkerhed: Rensemidler forebygger aflejringer, så motoren holdes ren og stempelringene ikke sætter sig fast.

Lang levetid: Neutraliserer syrer, der dannes ved forbrænding, og forhindrer derfor korrosion og giver længere levetid.

Alsidighed: Motoren fungerer optimalt under vidt forskellige vejrforhold og køresituationer.

Ved konsekvent brug af den originale Toyota motorolie får motoren i din Toyota mange års perfekt ydeevne kombineret med lavt brændstofforbrug og udslip.

Fra kun 100 kr.

Gælder så længe lager haves.

Vidste du ...

Jævnlige tjek af olieniveau og -tilstand mellem de foreskrevne serviceeftersyn er den bedste måde, du kan forlænge motorens levetid, optimere dens ydeevne og reducere serviceimkostningerne.

Vidste du ...

Toyota Motorolie optimerer brændstoføkonomien i Toyotas biler, og det er igen med til at begrænse dine driftsudgifter og CCO2-udslippet. Vi kan alle foretage små justeringer i hverdagen for at mindske vores eget CO2-aftryk.

Dækker alle behov

Alle produkter fås i 1-liters og 5-liters dunke. Perfekt til at have stående i garagen eller i bilen, så du altid kan toppe olien op. Kom ind forbi os , hvis du er i tvivl om  hvilken Motorolie der passer til diin bil.

Gør det selv:

Sådan påfylder du motorolie