Pæresæt til din Toyota

Et velfungerende kørelys er afgørende for køresikkerheden. Det handler om at se og blive set - døgnet rundt. Det brede program af originale Toyota-pærer er naturligvis fremstillet i overensstemmelse med vores høje kvalitetsstandarder.

Praktiske pæresæt til din bil

Med pæresættet liggende i din bil er du altid sikker på at være forberedt hvis en af pærerne pludselig ikke virker. Et pæresæt som fx. HIR2 passer til Toyota Aygo, Yaris, Auris og Avensis fra 2015 og frem.

Pæresættet HIR2 indeholder ialt 6 pærer som er til bilens forlygter, baglygter, positionslys, kørelys samt blin k for og bag.

HIR2 er meget pålidelige pærer, der ikke udbrænder som følge af vibrationer og spændingsudsving. Pærerne har et ekstremt højt lysudbytte, og giver dit køretøj et flot hvidt Xenon-agtigt lys. Basens kontakter har desuden en særlig belægning, der effektivt modstår oxidering.

Værd at bemærke: Der er 3 års produktgaranti.

Vidste du ...

Det er lovpligtigt at alle lygter monteret på bilen skal være ubeskadigede (hele), rene samt kunne lyse. Samtidig skal du sikre dig at lygter der lyser i ”par” skal afgive et ensartet lys. Dvs. det IKKE er lovligt at montere f.eks. en blå pære i venstre forlygte og en grøn i højre side. Vi anbefaler herfor også altid at skifte pærer parvis, så undgår du trælse bøder.

Du kan læse meget mere og regler for lygter og pærer på www.trafikstyrelsen.dk

Fra kun 377,50 kr.

Gælder så længe lager haves.

Vi har et stort udvalg af meget andet ekstraudstyr og tilbehør - har vi det ikke hjemme, kan vi skaffe det.