Autoriseret Toyota Værksted

Du er i trygge hænder, når du vælger mfabiler som dit autoriserede værksted.

Et værkstedsbesøg handler om tillid og tryghed. Derfor er det hos os en selvfølge at kvaliteten af arbejdet er 100% i orden.

Moderne bil bør serviceres og repareres af specialuddannede teknikere, der råder over det rigtige udstyr og værktøj samt tekniske litteratur.

Derfor bliver vore teknikere efteruddannet i takt med, at nye modeller og ny teknologi kommer på markedet.

Dette er din sikkerhed for kvalitet.

Skal din bil til reparation?

Alle bilmærker er velkomne på vores Autoværksted - også selvom det ikke er Toyota. Vi er tidligere Hyundai og Mitsubishi forhandler og har derfor en stor viden og erfaring inden for reperation af Hyundai og Mitsubishi også. Og så er vi Autoriseret Toyotaværksted.

Om det er et stort serviceeftersyn, kvick plus service, olieskift, bremser, nye dæk eller udskiftning af mekaniske dele, så klarer vores super team af mekanikere autoreparationen.

Vores værkførere og kunderådgivere bliver løbende uddannet i at vejlede dig i forbindelse med værkstedsbesøg, samt at holde dig underrettet dagen igennem, såfremt der viser sig at være uforudsete problemer.

Reservedele og biltilbehør.

Vi har et stort udvalg af Toyota reservedele og originalt udstyr. Autotilbehør - alt lige fra viskerblade, vinterdæk, sommerdæk, måtter, tagbøjler, cykelholdere mm.

Hvis vi ikke har det på lager, kan vi hurtigt skaffe det du står og mangler til din bil.

Lejebil i forbindelse med service

I forbindelse med værkstedsbesøg kan vi ligeledes tilbyde dig en lejebil.

Gratis Eurocare Vejhjælp

Har du en Toyota og servicerer du den hos os, giver vi dig, uafhængigt af hvilken model din Toyota er, 1 års gratis Eurocare vejhjælp (værdi cirka 800 kr.).

Det betyder, at hvis du bliver udsat for et havari, en ulykke, en punktering, et fladt batteri eller bare har smækket dine nøgler inde - ja, så ringer du bare, og så rykker vi ud - i Danmark og i mere end 40 andre europæiske lande. I Danmark er fritrækning også inkluderet, hvis du er kørt fast i f.eks. sne eller sand.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din bil.

Airconservice

Stenslagsreperation

Forrudeskift

Pæreskift

Klar til syn

Kørsel til syn

Omsyn

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her

OK