Skal din bil på værksted?

Et værkstedsbesøg handler om tillid og tryghed, det får du hos MFA Biler

Du er i trygge hænder, når du vælger mfabiler som dit værksted og du kan trygt bestille tid hos et af mfabiler´s fire værksteder. Vi er autoriseret Toyota værksted i alle vores bilhuse. I forbindelse med værkstedsbesøg kan vi ligeledes tilbyde dig en lejebil.

Derfor er det hos os en selvfølge at kvaliteten af arbejdet er 100% i orden.

Moderne biler bør serviceres og repareres af specialuddannede teknikere, der råder over det rigtige udstyr og værktøj samt tekniske litteratur. Derfor bliver vore teknikere efteruddannet i takt med, at nye modeller og ny teknologi kommer på markedet. Dette er din sikkerhed for kvalitet.

For at bevare den maksimale ydeevne, sikkerhed og driftsikkerhed på din Toyota er det vigtigt, at den regelmæssigt gennemgår et serviceeftersyn.

Alle bilmærker er velkomne på vores værksted

- også selvom det ikke er Toyota. Vi servicerer og repererer alle bilmærker. Vi er tidligere Hyundai og Mitsubishi forhandler og har derfor også en stor viden og erfaring inden for reperation af Hyundai og Mitsubishi også. 

Om det er et stort serviceeftersyn, kvik+ service, airconditionservice, nye bremser, hjulskift eller udskiftning af mekaniske dele, så klarer vores super team af mekanikere autoreparationen.

Vores værkførere og kunderådgivere bliver løbende uddannet i at vejlede dig i forbindelse med værkstedsbesøg, samt at holde dig underrettet dagen igennem, såfremt der viser sig at være uforudsete problemer.

Hvilken garanti har du på din Toyota?

Fabriksnye biler: 3 år eller 100.000 km. Overfladerust/lak, 3 år. Garanti mod gennemtæring, 12 år. Brugte biler: 24 måneders reklamationsret, heraf er de første 6 måneder med fuld garanti.

Med en serviceaftale hos os får du mulighed for garantiudvidelse i form af:

 • Originale reservedele
 • Gratis vejservice
 • Gratis skift af viskergummi
 • Gratis pæreskift
 • Miljøgodkendt værksted
 • Erstatningsbil ved skader
 • PBS betaling
 • Uddannet og smilende personale
 • Gratis sommer- og vinterhjulskift
 • Gratis påfyldning af sprinklervæske og motorolie
 • Høj gensalgsværdi

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig

men nogle gange er det bare rart at klare tingene selv. Derfor har vi samlet nogle enkle gør-det-selv videoer, så du selv kan holde din Toyota i topform.

Toyota Eurocare Vejhjælp

Har du en Toyota og servicerer du den hos os, giver vi dig, uafhængigt af hvilken model din Toyota er, 1 års gratis Eurocare vejhjælp (værdi cirka 800 kr.).

Det betyder, at hvis du bliver udsat for et havari, en ulykke, en punktering, et fladt batteri eller bare har smækket dine nøgler inde - ja, så ringer du bare, og så rykker vi ud - i Danmark og i mere end 40 andre europæiske lande. I Danmark er fritrækning også inkluderet, hvis du er kørt fast i f.eks. sne eller sand.

Skal din bil til Syn?

Vi kører gerne din bil til syn for dig, og gør den klar til syn inden.

Når du har modtaget indkaldelsen til periodisk syn af din bil fra Trafikstyrelsen, bestiller du en tid på et af vores værksteder. Så kommer du ind på værkstedet til den aftalte tid, stiller din bil og så klarer vi alt det praktiske for dig.

Vi kan gøre din bil klar til syn, og give dig et tilbud på eventuel reparation Og køre den til syn for dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din bil.