skift til Sommerdæk eller Vinterdaek hos Mfabiler

Dæk er den eneste kontakt bilen har med vejen.

Derfor er det utrolig vigtigt, at din bil har de helt rigtige dæk på - for din egen og andres sikkerhed.

Frem for alt gælder det om at sørge for, at bilen kører sikkert på vejen, og derfor er det vigtigt, at dækkene kan modstå de kræfter de udsættes for når du bremser, accelererer eller svinger. Dette er endnu vigtigere, når vejen er våd og glat eller dækket af sne eller is.

Afbalancering af hjul

Hvis rattet ryster, når du kører over en vis hastighed, kan det være tegn på, at dine hjul ikke er afbalanceret korrekt eller er ude af balance. Dette kan nemt ske hvis man rammer en kantsten eller kører ned i et større hul på vejen. Gør du ikke noget ved det, kan det påvirke:

• Vejgreb og køreegenskaber
• Brændstoføkonomi
• Ophængs- og ratdele
• Slid på dækkene

Afbalanceringen af hjulene bør kontrolleres ved de første tegn på vibrationer. Samtidig bør dine hjul altid afbalanceres, når der er blevet monteret nye dæk samt efter lapning af dækkene.

Lad os skifte dine dæk

Vi er altid klar på et af vores værksteder til at hjælpe dig med at skifte dine dæk - uanset hvilket mærke du har. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er tid til dækskift, så rådgiver vi dig gerne. Står du overfor et dækskift af alle fire dæk, rådgiver vi dig naturligvis omkring, hvilke nye dæk du skal vælge til din bil.

Undgå at få beskidte fingre - lad os skifte dæk på din bil og opbevare dem på vores hjulopbevaring.

Hjulopbevaring: pris kun 175 kr.

For alle fire dæk/hjul i en halv sæson.

Hjulskift: pris kun 395 kr.

For dæk som er monteret på fælge.

Afbalancering: pris kun 250 kr.

For alle fire dæk/hjul i forbindelse med hjulskift