Bridgestone Vinterdaek Vaersted Mfabiler

Vi har et stort udvalg af vinterdæk til alle mærker af biler og vil især anbefale vinterdæk fra Bridgestone. 

De danske vintre er ikke som tidligere. Derfor udvikler Bridgestone konstant nye og innovative typer af vinterdæk. Med Bridgestone får du fremragende vinter performance, lang levetid og optimal driftøkonomi.

Bridgestone Blizzak LM005

Det nye Bridgestone Blizzak LM005 er vores svar på efterspørgslen efter fuld sikkerhed og kontrol, selv i hårde vinterforhold.

Funktioner

Fremragende præstation på sne og is. Bremseevne og trækkraft i sne samt bremseevne på is i topklasse. Klassens bedste vejgreb og bremseevne i vådt føre.

Bedst vurderede dæk for bremseevne i vådt føre og sving* Det første vinterdæk, der har opnået vådgrebsklasse “A” for hele sortimentet.

Bridgestone vinterdæk er det sikre valg, hvis du gerne vil købe kvalitetsdæk til den kommende vinter.

Bridgestone bringer dig sikkert gennem vinteren.

Dækmærkat

Alle dæk til personbiler, der sælges i EU, skal være mærket med en officiel mærkat, vådgrebsgraduering, brændstoføkonomi og rullestøj afgivet til omgivelserne.

Dækmærkaten giver et hurtigt overblik over dækkets præstationer på 3 - og kun 3 - områder. Dækmærkaten omfatter ikke sikkerhed og øvrige egenskaber under f.eks. vinterforhold. Dækmærkaten giver en umiddelbar indikation af dækkets kvalitet.

Bridgestone anvender mere end 50 forskellige kriterier, når de udvikler og tester dæk, såsom akvaplaning, køregenskaber og stabilitet.