Olieskift på Toyota

Motorolie er for en motor lige så livsvigtig, som vand er for alle levende væsner. Motoroliens funktion er at smøre de mange bevægelige dele i motoren, så du kan køre langt og længe uden problemer.

Toyotas motorer er designet til lang levetid med en høj grad af ydeevne, økonomi og pålidelighed. For at opnå dette skal din Toyota jævnligt serviceres med motorolie af højeste kvalitet.

Vores teknikere bruger udelukkende originale produkter og reservedele, som er specielt udviklede til Toyota - og det er vigtigt når det fx kommer til motorolie.

Under kørslen blandes olien med urenheder der lidt efter lidt reducerer dens egenskaber til at smørre de vitale dele. Derfor er det vigtigt at olien bliver skriftet, som Toyota foreskriver, da den rigtige olie mærkbart kan forlænge motorens levetid og bilens brænstofforbrug.

Olieskift er ALTID inklusiv skift af oliefilteret.

Vi bruger udelukkende Toyotas originale motorolie, som er lavet specielt til din motor. Desuden skifter vi oliefilteret på din Toyota ved hvert olieskift, så du slipper for unødig slitage.

Har du en bil der er ældre end 5 år, kan du med fordel få et KVIK+ Serviceeftersyn.

Med et KVIK+ serviceeftersyn får du bl.a. oliskift på din bil og meget mere - fx: Kontrol af bremser, håndbremse, kølesystem, kølerværske, drivremme, kobling, støddæmpere, udstødning, dæk og dæktryk

Så er du sikker på at en professionel tekniker har været hele bilen igennem og at alle funktioner og dele er kontrolleret.

Tænk altid over at overholde bilens serviceintervaller for at sikre, at olien og oliefiltrene bliver skiftet på de rette tidspunkter - og hold øje med oliestanden.

Når en bilmotor arbejder, har den også brug for noget at arbejde med. Derfor er det vigtigt, at du holder øje med, om oliestanden på din Toyota har det rette niveau.

Du bør kontrollere oliestanden i motoren i henhold til instruktionsbogens forskrifter, typisk for hver 1.000 km. Hvis motoren ikke indeholder en tilstrækkeligt mængde olie, kan følgeskaderne resultere i totalt motorhavari.

Find ud af, hvordan du tjekker oliestanden og påfylder motorolie i denne trin-for-trin video.