Periodisk Syn af din bil

Et periodisk syn er et kontroltjek af, hvorvidt bilen lever op til de gældende regler for godkendelse og syn af køretøjer. Synet er lovpligtigt og skal foretages regelmæssigt.

På alle vores værksteder kan vi køre din bil til syn for dig, og gøre den klar til syn.

Når du har modtaget indkaldelsen til syn af din bil fra Trafikstyrelsen, bestiller du bare en tid på et af vores værksteder, møder op med din bil og så klarer vi alt det praktiske.

Testsyn

Vi anbefaler et testsyn af din bil på vores værksted inden den skal til syn. Ved et testsyn gennemgår vi din bil før den bliver kørt til syn, for at undgå et omsyn. Finder vi fejl på din bil ved gennemgangen, får du et tilbud på eventuel reperation før vi foretager os mere.

Bilen indkaldes automatisk til syn

Færdselsstyrelsen sender indkaldelsen til det periodiske syn til dig digitalt via e-Boks. Du vil modtage indkaldelsen 8 uger inden, dit køretøj skal være synet og godkendt. Synet er lovpligtigt og skal foretages regelmæssigt.

Hvornår dit køretøj bliver indkaldt afhænger bl.a. af, hvilken type køretøj du har. Person og varebiler skal synes hvert 2. år fra de er er 4 år. Er din bil mere end 4 år, skal den syens hvert 2. år.

Et periodisk syn er et kontroltjek af, hvorvidt et køretøj lever op til de gældende regler for godkendelse og syn af køretøjer.


Periodisk Syn

Et periodisk syn er et kontroltjek af, hvorvidt bilen lever op til de gældende regler for godkendelse og syn af køretøjer.


Bliv klar til syn

Ved et testsyn gennemgår vi din bil før den bliver kørt til syn, for at undgå et omsyn.


Kørsel til syn

På alle vores værksteder kan vi køre din bil til syn for dig, når vi har gjort den klar til syn.