Serviceeftersyn af din Toyota

For at bevare den maksimale ydeevne, sikkerhed og driftsikkerhed på din Toyota er det vigtigt, at den regelmæssigt gennemgår et serviceeftersyn. 

Når du overholder serviceintervallet, og din Toyota får foretaget et sikkerhedstjek hver anden gang, så opretholdes fabriksgarantien på din Toyota.

Servicepakker

Hos mfabiler kan du vælge mellem flere typer servicepakker når din bil skal til service: Toyota servicetjek, sundhedstjek, sikkerhedstjek  samt kvik plus serviceeftersyn til ældre biler og Hybrid service - specielt til hybridbiler fra Toyota. 

Hvis du er i tvivl om hvilken servicepakke du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte værkstedet, som naturligvis står klar til at hjælpe dig godt på vej.

Du er i trygge hænder, når du vælger mfabiler som dit værksted og du kan trygt bestille tid hos et af mfabiler´s fem værksteder. Vi er autoriseret Toyota værksted i alle vores bilhuse. Bestil nemt og hurtigt et service hos os, og vær sikker på at arbejdet bliver udført korrekt første gang.  

Se de forskellige servicepakker med serviceeftersyn herunder, og de services der følger med hver.


Toyota Sikkerhedstjek

Fra 2.990 kr

Toyota sikkerhedstjek er et Stort Service som indeholder alle punkter - inklusiv vejhjælp.


Toyota Sundhedstjek

Fra 2.144 kr

Toyota sundhedstjek er et Lille Service som indeholder flere punkter - inklusiv vejhjælp.


Toyota Servicetjek

Fra 1.395 kr

Toyota servicetjek er et Mikro Service som indeholder færre punkter - eksklusiv vejhjælp.


KVIK+ Service

Kun 998 kr

Kvik Plus serviceeftersyn er til ældre end 5 år som kun koster 998 kr. - inklusiv Stempling i servicehæfte.  

 

Toyota Hybrid Servicetjek

Toyota har haft med hybridbiler at gøre siden 1997. Med hybrid servicetjek er du sikker på din hybrid er i tip-top stand