Hvorfor vælge Toyota Service?

Det helt korte svar på, hvorfor du skal vælge et autoriseret Toyota service af din Toyota er fordi vi kender din Toyota bedst!

Når du afleverer din Toyota på et af vores værksteder, er du altid sikker på, at der er en specialist, som kan tage sig af den.

Ved hvert stort eftersyn, adskiller og renser vi dine bremser for skidt og rust - så er du sikker på, at de virker optimalt. Motorens luftfilter og aircondition filteret bliver også skiftet, så ydeevnen er i top.

Hos os får du en lang række fordele og ekstra ydelser, som øger værdien af dit eftersyn. 

5 store fordele ved at vælge autoriseret Toyota Service

  • Vi kender din Toyota bedst.
  • Du opretholder garantien på din Toyota.
  • Du får den bedste service til konkurrencedygtige priser.
  • Vi bruger kun originale reservedele, som giver driftssikkerhed og sikrer værdien af dit gensalg.
  • Vi har Danmarks mest tilfredse værkstedskunder.
  • Vælger du et sundheds- eller sikkerhedstjek, får du et års Toyota Vejhjælp i hele Europa med i prisen, uden beregning.

Din bil bliver behandlet af dedikerede Toyota-specialister

Teknikerne kommer løbende på efteruddannelse for at være helt opdateret med den nyeste teknik og løsninger. Derfor ved de præcis, hvad de skal gøre, når din Toyota kommer på liften. Toyotas værksteder bruger kun originale Toyota-produkter og reservedele til din Toyota.

Vejhjælp uden beregning - år efter år

Udover en Toyota i topform får du også et års gratis vejhjælp ved hvert Sundheds- og Sikkerhedstjek. Du er dækket i hele Europa, og vi gør altid alt vi kan, for at du kommer hurtigt videre. Også selvom du bare er løbet tør for benzin.

Ekspertise i hybridbiler

Det er Toyota, der har udviklet Hybrid Synergy Drive®-teknologien i din bil. Og det er kun Toyota, der har den ekspertise, der skal til for at sikre optimal drift af det avancerede system. 

Effektive og moderne reparationer

Vi bruger moderne teknik og computere til at finde eventuelle problemer på din bil. Blandt andet opdaterer vi minicomputere ved faste intervaller. Det betyder, at vi bruger kort tid på at finde fejlen, men tager os god tid til at rette den.

Opretholdelse af garanti 

Hvis du ikke får din Toyota til et autoriseret værksted i garantiperioden, så gælder din garanti ikke længere. Din garanti på en fabriksny Toyota gælder 3 år eller 100.000 km. Overfladerust/lak gælder 3 år. Garanti mod gennemtæring, 12 år. Du kan udvide garantien på din bil, læs mere om serviceaftaler her