Er du dækket af Toyota Vejhjælp og har du brug for hjælp?

Når du er i Danmark - tlf:  80 60 66 68

Når du er i udlandet - tlf: +45 70 27 26 62

 

Toyota Vejhjælp i Europa (EuroCare)

Når du får lavet autoriseret Toyota service af din Toyota på et af vores værksteder, får du automatisk et års gratis vejhjælp i 48 europæiske lande.

Vejhjælpen forlænges helt automatisk efter hvert autoriseret serviceeftersyn

Toyota rykker ud døgnet rundt, hvis du:

  • Er udsat for havari*
  • Er indblandet i en ulykke.
  • Punkterer på dine dæk.
  • Har et fladt batteri på bilen
  • Er løbet tør for brændstof
  • Har låst nøglerne inde
  • Har brug for fritrækning (kun i Danmark)

Kan vi ikke løse dit problem på stedet, bugserer vi bilen til et autoriseret Toyota-værksted, eller vi betaler et hotelværelse til dig og dine passagerer, hvis du vil vente på, at bilen bliver ordnet. Du kan også vælge at køre videre i en tilsvarende bil.

*Når bilen ikke er i stand til at køre ved egen kraft, eller det er uforsvarligt at køre videre.

Vejhjælpen gælder for et år ad gangen og forlænges ved hvert serviceeftersyn.

Her kan du læse mere om Toyota Vejhjælp i Europa (Eurocare)

Har du brug for vejhjælp, sørger Toyota Vejhjælp for den nødvendige reparation af bilen på stedet, hvis dette er praktisk muligt, og hvis reparationsomkostningerne er mindre end omkostningerne til bugsering.

I visse lande gælder der særregler på motorveje og tunnel/broanlæg. Her kan man ved henvendelse blive bedt om at benytte nødtelefoner langs motorvej/broanlæg. Når køretøjet er udenfor motorvej/broanlæg, vil Toyota Vejhjælp overtage hjælpen. Fx franske motorveje og Øresundsbroen.

Fritrækning

Hvis du er kørt fast i Danmark, så trækker Toyota Vejhjælp dig fri uden omkostninger (gælder kun offentlig vej).

Gratis bugsering

Ved havari, der ikke kan udbedres på stedet, fragtes bilen med eller uden anhænger til autoriseret Toyota-værksted efter eget valg. Derudover dækker Toyota Vejhjælp omkostninger op til DKK 630 til eventuel nødvendig opbevaring af bilen andre steder end på værkstedet.

Hjælp og rådgivning

Toyota Vejhjælp står klar med gode råd og vejledning ved eksempelvis en stjålet bil, et mistet kreditkort samt i forbindelse med sygdom under kørsel.

Afhentning af bilen

Hvis Toyota-værkstedet, der reparerer din bil, ligger mere end 50 km fra dit opholdssted, bestiller og betaler Toyota Vejhjælp en togbillet en vej, for en person. Hvis togrejsen tager mere en 6 timer, kan du som alternativ vælge en flybillet.

Flyt på hotel

Hvis du foretrækker at vente på stedet, mens bilen repareres, bestiller og betaler Toyota Vejhjælp hotelværelser til dig og dine medpassagerer i op til 4 nætter (maks 940 kr pr. person pr. døgn). Udgifter til mad, telefonsamtaler og lignende dækkes ikke.

Udlejningsbil til rådighed

Hvis du foretrækker en udlejningsbil, sørger Toyota Vejhjælp for en tilsvarende bil, mens bilen repareres, i op til 3 arbejdsdage. Udlejningsbil forudsætter, at bilen er blevet bugseret. Hvis Toyota Vejhjælp ikke kan skaffe en tilsvarende udlejningsbil, eller lokale forhold gør det umuligt at skaffe en udlejningsbil, holdes Toyota Vejhjælp ikke ansvarlig.

Fortsæt din rejse

Toyota Vejhjælp bestiller og betaler togbilletter til fører og passagerer, så det er muligt enten at rejse hjem eller fortsætte til rejsemålet, forudsat dette ligger inden for dækningsområdet, og at det ikke bliver dyrere end hjemtransport. Hvis rejsen tager mere end 6 timer, tilbydes flybillet.

 

Vi sørger for reservedele

Hvis bilen ikke kan repareres af det lokale Toyota-værksted i udlandet pga. mangel på reservedele, sørger Toyota Vejhjælp for at skaffe og sende delene til det lokale værksted. Hvis udgiften til selve reservedelene ikke er dækket af producentens garanti på bilen, skal de betales af bilens ejer.

Chaufførservice

Hvis føreren under rejse i udlandet bliver syg, og ingen af passagererne kan køre, tilbyder Toyota Vejhjælp en erstatningschauffør enten til det oprindelige rejsemål inden for dækningsområdet eller til hjemadressen. Bilejeren dækker selv alle øvrige omkostninger ud over erstatningschaufføren.

Hjemtransport af bilen

Såfremt det ikke er muligt at få bilen i køreklar og sikker stand inden for 5 arbejdsdage efter diagnose stilles, gældende fra førstkommende hverdag kl. 12, sørger Toyota Vejhjælp for transport af bilen til et Toyota-værksted i Danmark. Campingvogne og og trailere er ikke inkluderet i hjemtransport og faktureres separat.