Toyota Hybrid

Uanset om du vil genfinde din køreglæde, mindske dine kørselsomkostninger eller blot ønsker gode oplevelser med lav miljøpåvirkning, er Toyota Hybrid et godt valg.

Enhver familie består af forskellige personligheder. Det samme gælder Toyotas hybridbiler

Der er den kompakte Yaris Hybrid, hvis du pendler i byområder. Du kan køre med stil i en Auris Hybrid hatchback, tage på nye eventyr i en Auris Touring Sports eller fylde hele familien i en 7-sæders Prius+. Uanset hvilken model du vælger, får du den optimale kombination af afslappende og støjfri bykørsel og effektiv køreglæde på de længere ture.

Hybridbiler er skabt til både bykørsel og de længere ture

Uanset hvor du kører, skifter motoren automatisk mellem el-motoren og benzinmotoren, hvilket sikrer en økonomisk og afslappende køretur.

Når vores hybridbiler glider afsted på ren elektricitet, løsnes spændingerne hos enhver pendler. I weekenden er du derfor helt afslappet og klar til at nyde friheden uden nogen form for begrænsninger.

/

Toyotas hybridbiler er designet med det formål, at de skal være nemme at køre.

Alle vores hybridbiler har automatgear. Du skal blot starte bilen, sætte den i ”Drive” og køre. Og der er ingen grund til at bekymre sig om, hvor langt man kan køre i en Toyota Hybrid. Du skal nemlig ikke oplade en hybridbil. Bare der er benzin i tanken, kan du køre som i en konventionel bil. Batteriet oplades automatisk ved hjælp af den producerede kinetiske energi fra bremsning og under kørsel.

/

Med Toyota Hybrid vil du opleve en behagelig og lydløs kørsel.

Du opdager hurtigt, at Toyota Hybrid giver dig en glidende, behagelig og miljøbevidst kørsel, uanset om du kører i byen eller på landevejen. Og når hybridbilen kører på el, kan du samtidig nyde den meget støjsvage kørsel. En hybridbil glider nemlig lydløst afsted, når du kører på elektricitet, altså i EV-mode. Stilheden og den totale ro fra motoren skal opleves for at tro, det er muligt!

/

God for din pengepung – og for miljøet

Toyota Hybrid giver dig lave ejer- og vedligeholdelsesomkostninger. Et nyt tysk studie foretaget af Tex-RMI viser, at hybridbil-ejere kan opnå markante besparelser på vedligeholdelse sammenlignet med dieselbil-ejere. I undersøgelsen blev den familievenlige Auris Hybrid testet. Konklusionen er, at efter bare tre år kan Auris Hybrid-ejere spare omtrent 2.250 kr. på vedligeholdelse sammenlignet med dieselbil-ejere. Batteriet i hybridbilen skal heller ikke udskiftes, da det er designet til at holde hele bilens levetid.

/

Hybrid viser, at du tager et bevidst valg i forhold til miljø og klima.

Hybridbilen har et lavt benzinforbrug. Et lavt benzinforbrug giver samtidig mindre udslip. Alle vores hybridbiler udleder typisk et lavere CO2-udslip end sammenlignelige dieselbiler og altid lavere end sammenlignelige benzinbiler. Toyotas hybridbiler udleder desuden mindre NOx end benzin- og især diesel-biler.

/

Teknologi du kan stole på

Toyota Hybrid er udviklet og forbedret siden 1997. Toyota har forsket i hybridteknologien siden 1960’erne og solgt over otte mio. hybridbiler, siden vi lancerede verdens første masseproducerede hybridbil, Toyota Prius, i 1997. De pålidelige hybridbiler har været på vejene i næsten to årtier nu! Du får også værdi for dine penge. Toyota Hybrid er spækket med udstyr, som du ikke skal betale merpris for i modsætning til andre biler. Udstyr, der gør din køreoplevelse endnu mere afslappende og din køreglæde endnu større.