Verso - den bedste familiebil

Verso er familiebilen hvor stil og køreglæde møder funktionalitet og fleksibilitet. Indenfor et smukt aerodynamisk eksteriør finder du Toyota's geniale Easy Flat sæde system, der ubesværet har plads til 7 voksne eller som kan foldes i mange kombinationer for maksimal fleksibilitet i bagagerummet.
Toyota Verso hos mfabiler, autoriseret toyota bilforhandler Fyn
Harmoniske proportioner og bløde kurver i vekselvirkning med skarpt skårne linjer. Den nye Verso har sin helt egen, markante fremtoning. Hertil kommer raffinerede detaljer, sportslig finish og kromlister på frontgrillen samt Bi-xenon-forlygter.

Fuldstændig fleksibel

Verso er udstyret med Toyotas unikke Easy Flat-sædesystem. Det byder på hele 32 forskellige kombinationsmuligheder alt efter, om du har brug for et stort, ekstra stort eller megastort bagagerum. Og du skal ikke stå og bakse med ommøbleringen, for ét enkelt greb er nok til at nedfælde sæderne i én glidende bevægelse. Resultatet er en fuldstændig plan bundflade, som er let at læsse. Når tredje sæderække er i brug, kan det praktiske bagagerumsdækken gemmes af vejen i et rum under bagagerumsgulvet.

Toyota Skyview – giver hele familien kig til himlen.

Det store panoramaglastag, Toyota Skyview, giver en oplevelse af lys og frihed, som fremhæver den rummelige kabine. Toyota Skyview fås som tilvalg på både T2 Toyota Touch og T3.

Hold fast i køreglæden

Verso afliver enhver fordom om, at en familievenlig MPV kun skal betragtes som et praktisk transportmiddel. Det mærker du på den sjældne kombination af høj komfort og dynamiske køreegenskaber med præcis styring og veloplagte reaktioner. Og hele familien har glæde af den omfattende støjisolering af kabinen, så turen kan nydes i fred og ro. Optimeret aerodynamik suppleres af et opgraderet motorprogram. Både benzin- og dieselmotorer viser, at høj ydelse ikke udelukker lavt brændstoff orbrug og CO2-udslip.

Sikkerheden er i højsædet

Selvfølgelig er sikkerheden altomfattende i Verso. Ellers ville det ikke være en Toyota. Og når det ydermere er en udpræget familiebil, er den fra inderst til yderst konstrueret til maksimal beskyttelse af dig og dine nærmeste. Som standard er Verso udstyret med ABS-bremser med bremsekraftfordeling, TRC (Traction Control), VSC+ (Vehicle Stability Control+), HAC (Hill-start Assist Control) plus syv SRS-airbags og aktive nakkestøtter, der reducerer risikoen for piskesmældsskader.

Oplev selv Verso

Har du lyst til at høre mere om den fleksible Verso og opleve den familievenlige bil på vejen, så kontakt mfabiler i Odense VOdense MSvendborgFaaborg eller NyborgVi glæder os til at byde dig velkommen.